Als u zegt: ‘Ik wil schaduw’ - Wat dan te doen?

04-07-2019
In Nederland is het altijd ‘hollen of stilstaan’. In de zomermaanden kan het zómaar ineens twee weken lang 30 graden of meer zijn.

En dan lijkt het in juli of augustus plots herfst als de (zomerse) buien volop losbarsten. Het weer in Nederland is altijd erg grillig. Niet leuk. Niet handig. Maar als die zon eenmaal lekker schijnt en de temperaturen oplopen, dan is op een gegeven moment ook uw uitroep: ‘Ik wil schaduw!’

Herkent u dat?

Vast wel.

Want ook u weet dat het niet gezond is om zomaar in de volle zon te lopen. We zeiden het al in een ander blog: smeren, smeren, smeren is hoe dan ook het devies.Het interessante is dat we aantoonbaar meer smeren als we buitenshuis zijn. Immers, als u naar het strand gaat dan weet u dat u niet alleen een badlaken en een goed boek in uw tas moet gooien maar ook een flesje zonnebrand mee moet nemen.

Alleen thuis wordt het smeren nog wel eens vergeten. U staat er niet zo snel bij stil. Voor u zelf is dat uiteraard niet verstandig maar zeker ook niet voor uw kinderen, die – als de schuifpui opengaat – lekker in de tuin willen ravotten, vaak zelfs nog met hun vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt.Maar dan ontdekt u ‘ineens’ dat u geen flesjes zonnebrand in huis hebt. Oei. Wat nu? Want, te veel zon op je huid is niet gezond.

Het heeft natuurlijk geen pas om uw kinderen dan maar binnen te laten spelen. Zo werkt dat niet met kinderen en al helemaal niet in de zomer. Een goede zonwering, parasol of zonnescherm is vaak een hele goede oplossing.

Bijvoorbeeld een knikarmscherm die helemaal op maat gemaakt kan worden en ook van binnenuit bediend kan worden.Rainbow-Collection is een van de meest toonaangevend merken zonweringssystemen in Nederland. Het merk heeft in de afgelopen jaren al vele Awards gewonnen. Er is vast een dealer bij u in de buurt die de collectie van Rainbow-Collection verkoopt en u daar ook uitgebreid over kan adviseren.

Want hoe mooi die strakblauwe zomerse hemel ook is, met die felle zon en zeer aangename temperaturen… Veiligheid gaat boven alles.

Daarom Rainbow-Collection; Making Shadow Beautiful!
 

Nieuwsgierig geworden?

Maak kennis met een dealer bij u in de buurt en start het gesprek over professionele en kwalitatief hoogwaardige zonwering bij u in de tuin.