U komt toch ook naar de Romazo branchedag op 6 november?

12-09-2017
Op maandag 6 november 2017 vindt in theater 't Spant de Romazo Branchedag plaats. Wij - van Rainbowsol - nodigen u graag uit om naar dit grootse event te komen.

Aflevering 5 - Interviewcyclus met Rainbowsolklant C. van de Bilt in IJsselstein - "Zonweringen worden steeds meer een alles-in-één-product"

19-08-2017
Is de zaak van Cornel van de Bilt, in IJsselstein, de meest bijzondere zaak van Nederland op het gebied van zonweringen? Het zou zomaar kunnen.

Het vakblad Z&R schreef er ooit een opvallend artikel over.

Cornel van de Bilt moet er om lachen. “Ik denk dat we inderdaad iets doen waar veel andere zaken, die zonweringen verkopen, nooit aan zullen beginnen…”

Aflevering 4 - Interviewcyclus met Rainbowsolklant Venster Center in Dordrecht - "Ik wil vooral betrouwbaar zijn."

12-08-2017
Als we in gesprek willen gaan met Lardo de Koning, eigenaar van Venster Center in Dordrecht én ook dealer van de Rainbowsol-collectie, dan moeten we even wachten.

Lardo is in de winkel in gesprek met een oudere heer die op zoek is naar een schroefje voor een rolgordijn. Dat is hij namelijk kwijt. Lardo vindt een nieuw schroefje en geeft het aan de man....

VIDEO - Evert de With, verantwoordelijk voor de Technische Support, stelt zichzelf voor

01-08-2017
Evert de With, al sinds 2011, werkzaam bij Rainbowsol in Leerdam, stelt zich in een korte videoboodschap aan u voor...

Aflevering 3 - Interviewcyclus met Rainbowsol klant BVR Zonwering in Nieuwegein: "We doen niet mee aan het gevecht om de prijs."

20-07-2017
Hij is al sinds de jaren ’80 actief in het zonweringsvak. Naar eigen zeggen heeft hij alles al meegemaakt hoewel het ondernemerschap hem nog steeds dagelijks nieuwe dingen leert.

Sinds maart 2013 is Bert Ruiter eigenaar van BVR Zonwering en Garagedeuren in Nieuwegein. Met een duidelijke visie. “We willen alleen de beste merken. En: we doen niet mee aan het gevecht om de prijs.”

(VIDEO) - Wij wensen u een goede zomervakantie + dienstmededeling

11-07-2017
In een korte vlog wenst Robert Bosch van Rainbowsol iedereen een goede zomervakantie. Ook heeft Robert nog een belangrijke dienstmededeling voor alle dealers!

Onze website nu ook mobile responsive

05-07-2017
Onze website is sinds deze week ook mobiel responsive. Het was een logische stap die we maakten omdat...

Rainbowsol blogt en... vlogt!

21-06-2017
Gisteren (20 juni) zijn wij in Leerdam gestart met het opnemen van enkele vlogs, die we binnenkort online gaan zetten. Jawel... Rainbowsol gaat helemaal met haar tijd mee!

Een extra argument voor de verkoop in de showroom (Vertel iets over de toegenomen zonkracht in Nederland!)

19-06-2017
Het is altijd verstandig om tijdens een verkoopgesprek in de showroom zo veel mogelijk in te spelen op de actualiteit. Als dat kan, uiteraard. Maar in deze zomerse weken kan dat! Want, er is een extra argument ontstaan om de verkoop van zonweringen aan de consument kracht bij te zetten!

Uitstel handhaving wet DBA tot 1 juli 2018

05-06-2017
Zonweringsdealers in NL krijgen - net als andere bedrijven die ZZP'ers inhuren - tot 1 juli 2018 respijt om aan te tonen dat de ingehuurde ZZP'ers daadwerkelijk ondernemers zijn en niet in dienst zijn. De controle op naleving van de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie) is uitgesteld...

Aflevering 2 - Interviewcyclus met Rainbowsolklant Sunsrise Zonwering in Heerhugowaard. "We hebben nooit echt een dip gehad"

23-05-2017
Het verhaal van zonweringsdealer Sunrise in Heerhugowaard, van vader en zoon Ron en Iwan Escabache en schoonzoon/zwager Kevin Elderhorst, is een prachtig ondernemersverhaal...

Rainbowsol neemt drie nieuwe wagens in gebruik

05-05-2017
Deze weken nemen wij vol trots drie nieuwe lichtgewicht schuifzeil carrosserieën in gebruik.

 

Aflevering 1 - Interviewcyclus met Rainbowsolklant De Woonzaken in Heemskerk - 'Wij verkopen vooral vertrouwen'

22-04-2017
Als je met Alex de Ruijter spreekt, bedrijfsleider van De Woonzaken in Heemskerk, dan merk je meteen dat je met een ondernemende geest aan tafel zit.

Zonweringsdealers tevreden over Rainbowsoltrainingen

09-03-2017
In samenwerking met de firma Somfy, organiseerde Rainbowsol in de afgelopen weken een aantal keren diverse inspirerende trainingen voor de detailhandel.

Er werd aandacht besteed aan de uitdagingen voor de verkoper in de winkel én uiteraard werd er gesproken over de technische details, zowel van de Rainbow Collection als die van de Somfy motoren.

 

In gesprek met Rainbowsol

17-01-2017
Een gesprek met Marcel van der Gun en Robert Bosch van Rainbowsol in Leerdam is altijd een gesprek over strategie, waarbij meteen een koppeling wordt gemaakt met kwaliteit en klantvriendelijkheid.