1

Aflevering 6 (+VIDEO!) - Interviewcyclus met Rainbowsolklant A5 Heidi Wind van Deco in Zwolle. "Mijn kennismaking met Rainbowsol? Oh, daar komt wéér een vertegenwoordiger!"

23-09-2017
Sinds 2012 doet Heidi Wind, van A5 Deco in Zwolle, met veel plezier zaken met Rainbowsol. "De allereerste keer dat ik kennismaakte met Rainbowsol, was tijdens een bezoek van Robert Bosch aan onze winkel. Ik weet nog wat ik toen dacht: “Oh, daar komt wéér een vertegenwoordiger in zonweringen!”

Heidi moet lachen.

“Tja, ik word soms best wel overspoeld door vertegenwoordigers, die natuurlijk proberen hun producten bij ons in de winkel te krijgen. Ik snap dat ook wel. Toch had ik vrijwel meteen een klik met Robert Bosch. Diezelfde dag nog."
 
BEKIJK OOK DE VIDEO IN DIT BERICHT MET ONZE KLANT HEIDI WIND VAN A5 DECO TE ZWOLLE IN DE HOOFDROL!
Scroll of swipe naar beneden"Nee, ik kende de Rainbow Collection toen niet, maar ik realiseerde me aan de andere kant dat ik de Fiesta wel eens op een beurs had gezien. En, omdat het klikte en ik vertrouwen had, hebben we besloten om de collectie op te nemen.” 

Prettig werken


“Tot op de dag van vandaag heb ik geen enkele spijt daarvan gehad. We verkopen goed. Maar bovenal ben ik zeer tevreden over de wijze waarop Rainbowsol in Leerdam communiceert. Als ik iets wil weten, dan kan ik bellen en wie ik ook aan de lijn krijg: er is altijd een antwoord."

"En, als ze het toch even niet meteen weten, dan word ik altijd nog voor het einde van de dag teruggebeld met een antwoord. Ja, dat is prettig werken.”


Vriendelijk

“Ik vind ze ook allemaal erg vriendelijk. En weet je: er gaat soms best wel eens wat mis. Eerlijk is eerlijk. Maar het wordt dan goed opgelost. Wij krijgen altijd op vrijdag geleverd en hoe fijn is het dan niet als ik dan toch nog wat laatste bestellingen, zoals een paar geleidertjes, ook geleverd krijg als ik die donderdagmiddag heel laat pas doorbel. Je weet dus waar je op kunt bouwen.”

Heidi ziet dat de communicatie met de klanten in de afgelopen jaren zéér is veranderd.
“Ik denk dat ik één van de eerste zonweringsdealers in Nederland was die een eigen YouTube-filmpje heeft gemaakt. Dat was echt een heel groot succes. Tot op de dag van vandaag krijg ik daar reacties op.”
 
 

Online

“Ik zorg er ook voor dat mijn website goed op orde is. We hebben daar iemand voor ingehuurd die de juiste zoek- en sleutelwoorden bijhoudt. Ik kijk ook regelmatig in de statistieken om te zien waar we op worden gevonden. Voor ons is die online aanwezigheid belangrijk: we zijn gevestigd op een bedrijventerrein buiten Zwolle. We hebben geen gewone passanten.”

Als Heidi wordt gevraagd hoe ze haar zaak ziet over 10 jaar, dan is ze meteen helder.

“Ik heb niet de intentie om heel groot te worden. Ik hou van het contact met de mensen, met de klanten. Wij zijn zelf ook onderdeel van ons eigen merk. Tegelijkertijd hou ik de technologische ontwikkelingen goed bij. Daar zit immers de toekomst.”


 

KORT EN KRACHTIG
A5 Deco te Zwolle


Naam:
Heidi Wind

Leeftijd:
40 jaar

Aantal medewerkers:
1 (mijn Teun en ik, én natuurlijk onze Jasper)

Ondernemer sinds:
2008

Motto:
Een goed product voor een eerlijke prijs.

Definitie van ondernemerschap:
Compleet met je eigen ding bezig zijn en alleen maar verantwoording aan jezelf hoeven afleggen.

Belangrijkste tip voor dealers:
Hou je zaak schoon en opgeruimd. En, laat je producten op de juiste grootte zien. Creëer een ervaring en beleving voor je klanten.

A5 Deco Zwolle
Amperestraat 8
8013 PV  Zwolle
www.a5decozwolle.nl 


 
  

Wilt u ook geïnterviewd worden voor onze site?
Neem per mail contact op met Robert Bosch. En, we komen er zo snel mogelijk bij u op terug.