1

‘Meer omzet kan alleen als je actuele kennis in huis hebt’ (Inspiratie was het sleutelwoord tijdens de Rainbowsoltrainingen)

19-02-2018
Vorige week zijn we in Assen gestart met onze jaarlijkse producttrainingen. Rainbowsolmedewerker Evert de With, die de trainingen verzorgde, kreeg er zelf ook volop energie van.

“Ik merkte dat de groepen zeer leergierig waren,” zegt hij. “Ze zijn klaar voor de toekomst. En, ik zou bijna willen zeggen: al diegenen die niet zijn geweest, hebben wat gemist.”En dan heeft Evert het niet alleen over de sterke inhoudelijkheid van de trainingen maar ook over de prima verzorging van de inwendige mens én de inspirerende sfeer.


Raakvlakken

“Ik zag dat veel dealers op de informele momenten ook veel kennis met elkaar uitwisselden. Precies zoals het hoort. Het is erg leuk om te zien dat ondernemers raakvlakken met elkaar hebben en zich daarin herkennen."

"Er werd volop gepraat over de uitdagingen in ons mooie vak van buitenzonweringen. De verscheidenheid in winkeliers overstijgt en inspireert elkaar; iedereen wil meer omzet genereren en de consument beter van dienst zijn. Dat kan alleen als je alle actuele kennis in huis hebt.”


Smartphone

Evert vertelt tevens dat de vakhandel ook écht klaar is om de volgende (technische) stap te maken in de buitenzonweringsbranche.

“Dan heb ik het over de bediening door middel van de Smartphone. De vakhandel begrijpt als nooit tevoren dat dit ongekend veel kansen biedt.”“Het is heerlijk om te zien als een winkelier of dealer aan het eind van de training nog even een extra praatje wil maken en je bedankt voor de leerzame dag,” zo constateert Evert. “Ze willen aan de slag met alles wat ze hebben geleerd.”

De trainingsdagen werden en worden verzorgd in samenwerking met Somfy.
 

Wie is Evert de With?

Evert de With van Rainbowsol is verantwoordelijk voor de Technical Support. In een videoboodschap vertelt hij hier meer over!
 

AANMELDEN VOOR TRAININGEN VAN RAINBOWSOL

Maandag 26 februari en dinsdag 27 februari
Breukelen

(Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar)
Aanmelden doet u HIER

Maandag 5 maart en woensdag 7 maart
Gilze

(Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar)
Aanmelden doet u HIER