1

Rainbowsol natuurlijk weer present op Polyclose 2018

13-11-2017
Het is iedere twee jaar weer een prachtig gezicht, al die zonweringsfabrikanten en –leveranciers bijeen op die unieke beurs in de Benelux, de Polyclose in Gent, België.

Zoals gezegd, iedere twee jaar in de Gent Expo, een terugkerend evenement waar elke fabrikant én natuurlijk ook iedere detaillist traditioneel naar uitkijkt.

Het is een vakbeurs, dus alleen toegankelijk voor professionals uit de branche; dit kunnen zonweringspecialisten zijn maar ook bedrijven die zich bewegen op het terrein van ramen en deuren, of een combinatie van beide disciplines.

Woensdag tot en met vrijdag


En werd deze in voorgaande jaren steevast gehouden van donderdag t/m zaterdag; deze komende editie heeft de organisatie er voor gekozen om de beurs te openen op woensdag 17 januari en de laatste dag is vrijdag 19 januari.

De openingstijden zijn van 09.30 – 18.30 uur, en op de donderdag zelfs tot 20.00 uur.

Ook Rainbowsol is dit keer weer aanwezig op dezelfde, prominente locatie in hal 4, standnummer 4114.

Met dit keer een stand met een iets andere uitstraling en thema dan u van ons gewend bent. Wat en hoe houden we nog even vóór ons, maar we zijn in ieder geval van plan om er deze editie een echte PARTY van te maken…..

Noviteiten


De voorgaande Polyclose-edities zijn ons altijd zéér goed bevallen; hét moment, eens in de twee jaar, om in korte tijd heel veel bestaande en diverse nieuwe relaties te ontmoeten. En natuurlijk ook het moment om noviteiten het daglicht te laten zien. Ook hierover willen we natuurlijk nog niet uit de school klappen.

Houd u dus deze dagen vrij in uw agenda en bezoek ons tijdens deze dagen zéker op de Polyclose 2018!