Familie Andeweg uit Hellevoetsluis wint de Rainbow Collection foto-actie 2022

2 juni 2023 door Redactie
fotoactie

De jury – directie en medewerkers van RainbowSol® in Leerdam, fabrikant van de zonweringen van het merk Rainbow Collection – had er een flinke klus aan, want er waren meer dan duizend foto’s ingestuurd maar uiteindelijk kwam men tot een eindoordeel: de ingezonden foto’s van de familie Andeweg uit Hellevoetsluis werden gekozen als de mooiste zonweringsfoto’s van het jaar 2022.

In 2022 startte RainbowSol® een fotoactie als ondersteuning voor de eigen marketing en communicatie.

Consumenten die een knikarmscherm van RainbowSol® hadden aangeschaft, via de vakhandel waar Rainbowsol mee samenwerkt, werd de mogelijkheid geboden om foto’s van het net gemonteerde scherm in te zenden. Natuurlijk in een zo mooi mogelijke compositie.

De foto’s konden gewoon via de mobiele telefoon worden gemaakt, waarna ze eenvoudig op de site konden worden ge-upload.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Reden voor de fotoactie?


Wel, RainbowSol® was (én is!) namelijk op zoek naar mooie compositiefoto’s die gebruikt kunnen worden voor de eigen marketing en communicatie. Waar vind je de beste composities? Juist ja, bij de particulieren thuis. Bij de mensen die een scherm uit de Rainbow Collection hadden aangeschaft.

Vorig jaar reikten we al elke maand een bol.com-cheque uit aan de maandwinnaar maar er moest natuurlijk ook een overall winnaar voor 2022 komen. En dat werd dus de familie Andeweg uit Hellevoetsluis. Zij wonnen niet alleen het aankoopbedrag retour maar ook een set foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf.

In mei heeft Robert Bosch – verantwoordelijk voor de verkoop bij RainbowSol® – de jaarprijs persoonlijk uitgereikt aan de familie Andeweg. Natuurlijk was de familie blij en verrast. Een mooi begin van de zomer. Dat is één ding dat zeker is!


Bekijk de VIDEO van de uitreiking!


Leuk trouwens dat Zonweringsspecialist Wullems, ook uit Hellevoetsluis, én leverancier van dit scherm bij de familie Andeweg ook even aanwezig was bij de officiële uitreiking.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Fotoactie 2023


De fotoactie van vorig jaar was een groot succes en daarom verlengen we de fotoactie in 2023.

Sterker nog: we breiden deze uit.

De actie is nu van toepassing op niet alleen knikarmschermen maar ook op de uitvalschermen uit de Rainbow Collection alsook de screens en rolluiken. Op elk product is een sticker aangebracht met een QR-code die verwijst naar de pagina waar de consument z’n foto’s kan uploaden.

Ook in 2023 wordt er elke maand een bol.com-cheque van 250 euro uitgereikt aan de mooiste foto’s van de maand. En naar verwachting zal begin 2024 ook weer de overall-prijs worden uitgereikt.

Op zoek naar een zonwering?

Er zit vast en zeker een professioneel verkooppunt van de Rainbow Collection bij u in de buurt!

Nu al meteen foto's uploaden? Dat kan. Doe het HIER!
Bovendien komt er dan een professionele reclamefotograaf uw kant op om ook nog eens mooie sfeerfoto’s te maken bij u in de tuin of op het balkon. Die foto’s gebruiken wij dan weer voor reclame-, marketing- en communicatiedoeleinden.
 
Nee, u hoeft niet bang te zijn: uiteraard publiceren wij uw adres helemaal niet. Privacy gaat boven alles.
 
Vanzelfsprekend ontvangt u ook die professionele reclamefoto’s en die kunt u dan bewaren voor het moment u uw woning bijvoorbeeld gaat verkopen.
 
Tekst gaat verder onder de afbeelding
Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.
In 2022 organiseerden we voor de eerste keer deze fotoactie. Toen deden we het alleen nog met onze knikarmschermen.
 
Dit jaar – in 2023 – hebben we de actie uitgebreid naar onze gehele collectie.

Nogmaals onze felicitaties aan de familie Andeweg in Hellevoetsluis

#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de fotoactie van de Rainbow Collection? Lees HIER meer