Terrasoverkapping

U hebt een prachtig terras bij uw woning of huis aangelegd. Gefeliciteerd met deze nieuwe vierkante meters waar u en uw gezin met zekerheid genieten! Maar een mooi terras is pas écht compleet als deze is voorzien van een slimme aanbouw die u kunt zien als een sfeervolle en passende aanvulling op het bestaande interieur en exterieur.
 
Sterker nog: een prachtige terrasoverkapping, van hoge kwaliteit en met veel bedieningsgemak, bijvoorbeeld die uit de Rainbow Collection, is niet alleen een sfeerbepalende aanwinst voor uw woning, het vermeerdert de (verkoop)waarde van uw huis.
 
Een terrasoverkapping is er in vele maten en vormen. Wij adviseren u daarom altijd om contact op te nemen met een professionele zonweringsdealer bij u in de buurt. Deze komt bij u langs, geeft u een goed advies en hij is bovendien in staat om professioneel alle maten op te meten.
 
Daarnaast zijn de dealers die de Rainbow Collection voeren ook nog eens in staat om vragen te stellen of ideeën te opperen waar u zelf bij de aankoop van een terrasoverkapping niet bij stil had gestaan.

Terrasoverkapping zonwering

Als u op zoek bent naar meer schaduw in de tuin, op uw balkon of veranda, dan is een terrasoverkapping zonwering uit de Rainbow Collection absoluut een aanrader. Als u in de warme zomermaanden heerlijk buiten zit, dan wilt u immers niet te lang ‘vol’ in de zon zitten. Dat is te gevaarlijk en het is ongezond. Het creëren van schaduw is in deze tijden een must. U wilt de schadelijke UV-straling zo veel mogelijk van u af houden. Maar bovenal: een terrasoverkapping biedt u prettig leefcomfort! Want, een terrasoverkapping heeft ook grote waarde als het slecht weer is. Als het regent, maar de temperatuur is wél aangenaam, waarom zou u dan niet een plekje vinden in een goede stoel onder de terrasoverkapping?

Rainbow Collection is het prijswinnende sterke merk – natuurlijk met een origineel en uniek design en vooral ook met het predicaat ‘Made In Holland’ – dat wordt verkocht bij de door ons geselecteerde dealers, die over geheel Nederland zijn gevestigd. We weten 100% zeker dat er ook bij u in de buurt een deskundige zonweringsdealer is gevestigd, die onze prachtige terrasoverkapping zonwering in de collectie heeft opgenomen.

Terrasoverkapping hout of aluminium

Als u kiest voor een terrasoverkapping uit de prijswinnende Rainbow Collection, dan behoort deze vanzelfsprekend volledig te passen bij uw interieur en exterieur. Een terrasoverkapping is immers geen losstaand product; het is een logische aanvulling op de sfeer en de gemoedelijkheid die u al zelf in en rond uw eigen woning hebt gecreëerd. U kunt kiezen voor een terrasoverkapping van hout of aluminium. Deze keuze is afhankelijk van de inrichting van de tuin, balkon of veranda, waar u de terrasoverkapping wilt plaatsen. Natuurlijk is het materiaalgebruik afhankelijk van de materialen die u al in de tuin hebt. Toch hebben we een belangrijke suggestie: laat u goed adviseren door een professionele dealer in zonweringen. Er zit er vast wel één bij u in de buurt!

Terrasoverkapping glas

Een terrasoverkapping van glas is écht heel prachtig en een heerlijke aanwinst voor uw balkon, tuin of veranda. U behoudt een ruimtelijk gevoel en toch zit u beschut tegen wind of regen. Onder de terrasoverkapping creëert u uw eigen sfeer, die op natuurlijke wijze aansluit op het al bestaande interieur en exterieur.

In de Rainbow Collection zijn veel mogelijkheden met betrekking tot de terrasoverkapping van glas. Natuurlijk kunnen wij alles op maat produceren. Onze terrasoverkappingen worden in heel Nederland verkocht bij een geselecteerd dealernetwerk dat u ook van een deskundig advies kan voorzien. 

Terrasoverkapping met doek

Een terrasoverkapping met doek kan aan de bovenzijde worden voorzien van prachtige en kwalitatief hoogwaardige doeken, die de Rainbow Collection in alle maten, kleuren en designs heeft. Daarmee creëert u een nieuwe sfeer als u overdag – als de zon volop schijnt – wat meer schaduw wilt creëren of ’s avonds, als de schemering valt, een intiemer gevoel. U bepaalt zelf of u het uitrollen van het doek handmatig of elektrisch wilt bedienen.

Terrasoverkapping prijzen

Op deze site vindt u een handige rekentool waarmee u uiteraard geheel vrijblijvend ontdekt wat de terrasoverkapping prijzen zijn als u op zoek bent naar een terrasoverkapping die op maat gemaakt moet worden. Maar vanzelfsprekend kunt u in die rekentool ook uitgaan van een aantal standaardmaten. Het geeft u een prima eerste inzicht in de mogelijkheden en op welke prijzen u ongeveer mag rekenen. Toch adviseren we altijd om een afspraak te maken met een professionele zonwering dealer (er zit er vast één bij u in de buurt)  die ter plekke bij u in de tuin, op het balkon of op de veranda, alles opmeet en u nog meer persoonlijke inspiratie biedt. Deze zonwering dealer is tevens een van de loyale en door ons geselecteerde verkooppunten van het prijswinnende merk Rainbow Collection.

Filters

Categorie

Filters

1 resultaat
Sorteren op