Horren

Horren

Een hor is dé bescherming tegen ongewenste insecten die de vervelende gewoonte hebben – vooral in de zomermaanden – om zoemend de huiskamer binnen te vliegen door de openstaande ramen en deuren.
Helaas is het door het warme weer van dat moment ook geen optie om de deuren en ramen te sluiten want het behouden van een comfortabel binnenklimaat heeft ook prioriteit.
 
Een hor, oftewel een stuk gaas dat voor een raam of deur kan worden geplaatst, biedt beide voordelen. Het gaas bestaat meestal uit een stuk nylon of ander textiel dat in een houten of aluminium frame is gespannen.
Als horren fijne mazen hebben, dan is dit ook ideaal voor mensen die last hebben van hooikoorts. Het rondvliegende stuifmeel en de pollen krijgen dan geen kans om de woningen binnen te dringen.
 
Horren zijn er in alle maten en soorten. Belangrijk is dat het opmeten van een hor goed gebeurt. Elke deur of elk raam is immers anders. We weten zeker dat een hor uit de Rainbow Collection voor u een goede en verstandige aankoop zal zijn.

Filters

Filters