Knikarmschermen

Wat mooi om te zien dat u belangstelling hebt voor een knikarmscherm. Het is ongetwijfeld de reden dat u op deze pagina belandt bent.
 
Wel, we vertellen er graag wat over!
 
Want, u bent op zoek naar een oplossing. U wilt in staat zijn om de inval van de zon in uw tuin, of op uw balkon, beter te regelen en te organiseren. Want, het is op die hele warme dagen, die we steeds vaker in de zomerperiode – en zelfs ook in het voorjaar – beleven, natuurlijk fijn, comfortabel én veilig om ook bewust voor schaduw te kiezen.
 
Maar het oog wil vanzelfsprekend ook wat. Immers, uw zonweringssysteem is namelijk ook een zichtbare accessoire.

Bescherming tegen de zon

Het laten monteren van een professioneel knikarmscherm is geen overbodige luxe. Een knikarmscherm is een onderdeel uit de zonweringscollectie van Rainbow Collection, een van de meest toonaangevende zonweringsproducten op de Nederlandse markt. Een knikarmscherm is vrijwel altijd gemonteerd aan de gevel en heeft een aantal meters reikwijdte. Maar bovenal biedt deze bescherming tegen de UV-straling van de zon. U verbrandt niet en zit tóch lekker buiten. Het grote genieten kan doorgaan. Neem eens contact op met een zonweringsdealer bij u in de buurt. We weten zeker dat er één vlakbij is gevestigd.

Knikarmscherm elektrisch of handmatig

Als u besluit om een knikarmscherm aan te schaffen en deze te (laten) monteren aan de gevel in uw tuin of op uw balkon, dan is de meest voor de hand liggende vraag of u dan kiest voor elektrische of handmatige bediening. Voor beide opties is wat te zeggen. Of elektrisch mogelijk is, is enigszins afhankelijk van de kwaliteit van de gevel, want uiteindelijk moet er in die gevel of wand wel bedrading worden aangelegd. Ook kunt u kiezen voor een afstandsbediening. Makkelijk hoor, u zit op de bank in de huiskamer, u constateert dat de zon fel de huiskamer in schijnt en u stelt meteen het knikarmscherm in werking. Het merk Rainbow Collection werkt veel samen met de fabrikant van de motoren van Somfy, die wereldwijd wordt gezien als een van de besten in zijn soort. Als u kiest voor handmatige bediening, dan hebt u vaak een slingerstang ter beschikking waarmee u handmatig het knikarmscherm uitdraait of naar binnen haalt. In de laatste jaren kiezen steeds meer mensen echter voor elektrische bediening!

Knikarmscherm afstellen

Het laten monteren van een knikarmscherm kunt u het beste overlaten aan een professionele monteur of technische expert in zonweringsproducten. Zo kunt u bijvoorbeeld een afspraak maken met een van de door ons geselecteerde professionele dealers die verspreid zijn over heel Nederland. Zij komen dan bij u langs, ze meten in en ze kunnen zelfs ook ter plekke nog een nuttig advies geven over wat wel en niet mogelijk is voor uw eigen situatie. Ook wordt gekeken hoe veel meters uitval voor u relevant is en wat de breedte van de gevel is. Deze gehele combinatie na het inmeten leidt tot een passend knikarmscherm dat aan alle wensen voldoet en u de bescherming biedt, waar u naar op zoek bent. En, waar u nog vele jaren plezier van zult beleven.

Knikarmscherm kopen

Er zijn veel plekken in Nederland waar u kunt overgaan tot de aanschaf van een knikarmscherm. Toch adviseren we u om niet over één nacht ijs te gaan. Zo is het belangrijk om goed te laten inmeten, ter plekke bij u thuis, om misverstanden achteraf te voorkomen.
Een knikarmscherm kopen kunt u dan ook het beste doen in samenwerking met een professionele dealer in zonweringen. Zij hebben niet alleen veel expertise in huis, maar ook ervaring opgebouwd in de loop der jaren en zij weten welke vragen gesteld moeten worden om uw situatie te beoordelen.
 

Knikarmscherm prijs

Veel consumenten zijn op zoek naar een knikarmscherm voor de tuin of voor het balkon die gunstig in prijs is. De vraag is wat u precies mag verstaan onder goedkoop. Er komt namelijk bij de aankoop van een knikarmscherm veel kijken en de kans is groot dat u toch een stukje professioneel advies nodig hebt om tot de juiste aankoop te komen. Zo adviseren wij consumenten altijd om een professional te laten inmeten om misverstanden te voorkomen. Verder wordt de prijs van een knikarmscherm bepaald door de keuze van het materiaal, de afmetingen en vanzelfsprekend ook door het doek. Ook de bediening van het knikarmscherm telt mee in de prijs. De Rainbow Collection is heel breed. Er zijn veel mogelijkheden. En het merk heeft een goede reputatie. In de afgelopen jaren heeft moederbedrijf Rainbowsol diverse vakawards en kwaliteitsprijzen in de branche gewonnen. Bovendien is de Rainbow Collection in heel Nederland bij een geselecteerd dealernetwerk te verkrijgen.
 

Knikarmscherm aanbieding

Ook de Rainbow Collection komt regelmatig met aanbiedingen. Deze worden altijd in overleg met de geselecteerde dealers in het land gecommuniceerd. Het kan u soms zomaar honderden euro’s schelen. Maar wat eigenlijk veel belangrijker is: het gekozen knikarmscherm moet wel helemaal bij u en uw situatie passen. Zo adviseren we altijd om een professional te laten inmeten. Een centimeter meer of minder kan net het verschil maken. Neem contact op met de dealer bij u in de buurt en overleg wat mogelijk is. We weten 100% zeker dat u daar uitkomt!
 

Knikarmscherm afmetingen

De juiste breedte en uitval maken het verschil voor wat betreft de afmetingen van het knikarmscherm. Ook bepalen deze factoren welke cassette moet worden gekozen. Onder de uitval wordt verstaan het aantal meters tot hoever het knikarmscherm moet kunnen reiken.
Kies daarom altijd voor professionele montage als u besluit een knikarmscherm voor uw tuin of voor uw balkon aan te schaffen. Laat niets aan het toeval over. Als u laat inmeten, dan bent u in ieder geval zeker van uw zaak, hoewel het inmeten van knikarmschermen niet elke keer beslist noodzakelijk hoeft te zijn. Laat u adviseren!

FAQ's - Knikarmschermen

Een knikarmscherm is een zonweringssysteem dat vooral gebruikt wordt in de tuin of op de balkons van appartementen. Het scherm bestaat uit een doek, dat aan de hand van twee knikarmen, die aan de onderzijde zijn gemonteerd, kan worden uitgedraaid waardoor er letterlijk de bescherming ontstaat tegen de nadelige en gevaarlijke zoninval.

De prijs van een knikarmscherm is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is de grootte van de uitval belangrijk; hoeveel meters wilt u de tuin ingaan om schaduw te creëren? Maar ook is de breedte van de gevel belangrijk. Daarnaast tellen het materiaalgebruik en de keuze van het doek. En natuurlijk wordt de prijs ook bepaald door de vraag of u kiest voor elektrische ofwel handmatige bediening.

Als u een knikarmscherm aanschaft, dan is het van belang om goed te kijken naar de garantievoorwaarden. En, of u zaken doet met een professionele dealer in zonweringen die verstand van zaken heeft. De firma Rainbowsol, moederbedrijf van het merk Rainbow Collection, werkt samen met geselecteerde professionele dealers, die in heel Nederland zijn gevestigd.

Het merk Rainbow Collection is al jarenlang toonaangevend in Nederland. Moederbedrijf Rainbowsol heeft al meerdere vakprijzen en -awards gewonnen waarbij de hoge kwaliteit van de producten steeds weer de doorslag gaf. Bovendien heeft Rainbowsol in bijna een halve eeuw tijd een heel breed netwerk aan professionele verkooppunten door Nederland opgebouwd, waar echte vakmensen werken die weten wat het is om een goed advies te geven. Daarnaast weten deze verkooppunten ook dat ze altijd kunnen bouwen op de hoge servicegraad van Rainbowsol.

Filters