Familie Van Beek is de eerste winnaar van de fotoactie in 2023.

16 juni 2023 door Redactie
fotoactie

Het is altijd - zo vinden wij bij Rainbowsol - leuk om de consumenten te bezoeken én ze ook nog eens blij te maken met een bol.com-bon van 250 euro. Jawel...!  Afgelopen week was het weer 'feest' want we reden naar de familie van Beek in het plaatsje Sint-Anthonis op de grens van Brabant en Limburg. 

Natuurlijk wist de familie Van Beek dat we zouden komen want we hadden ze van te voren geïnformeerd dat zij de eerste winnaars waren geworden van onze fotoactie 2023. In de maand mei was de foto, die de heer van Beek had ingezonden, de mooiste zonweringsfoto van de maand!

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Reden voor de fotoactie?


RainbowSol® is altijd op zoek naar mooie compositiefoto’s die gebruikt kunnen worden voor de eigen marketing en communicatie. Waar vind je de beste composities? Juist ja, bij de particulieren thuis. Bij de mensen die een scherm uit de Rainbow Collection hadden aangeschaft.

En zo kwamen we dus bij de familie Van Beek uit, die we bezochten in hun prachtige tuin. Zo konden we ook het screen zien, dat ze hadden aangeschaft via onze dealer Aura in het nabijgelegen Mill.

Hartstikke leuk overigens dat Jürgen, van de firma Aura, ook even bij de prijsuitreiking aanwezig was.

Tekst gaat verder onder de afbeelding - Jürgen staat geheel links op de foto. Rechts ziet u Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop bij Rainbowsol en in het midden uiteraard het prijswinnende echtpaar.

Fotoactie 2023


Het echtpaar Van Beek wist nog niet waar ze de bol.com-bonnen aan zouden gaan besteden.

"Maar... dat komt vast goed!" lachte mevrouw Van Beek. "We wonen hier nu twee jaar en er zijn altijd wat dingetjes te doen in huis waar je misschien iets voor nodig hebt."

Op zoek naar een zonwering?

Er zit vast en zeker een professioneel verkooppunt van de Rainbow Collection bij u in de buurt!

Wilt u ook meedoen aan de fotoactie? Doe het HIER!
Of het echtpaar Van Beek ook de mooiste foto van het jaar heeft ingezonden, wordt nog even afwachten.
 
De fotoactie duurt nog tot en met december. 
 
Iedere consument die een knikarmscherm, een uitvalscherm, screen of rolluik aanschaft uit de Rainbow Collection kan de eigen foto's uploaden. Men maakt dan sowieso elke maand kans op een bol.com-bon van 250 euro die we persoonlijk komen overhandigen - zoals we ook deden bij de familie Van Beek - maar de overall-winnaar ontvangt ook nog eens de gehele investering in de zonwering van ons retour!
 
Tekst gaat verder onder de afbeelding
Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.
In 2022 organiseerden we voor de eerste keer deze fotoactie. Toen deden we het alleen nog met onze knikarmschermen.
 
Dit jaar – in 2023 – hebben we de actie uitgebreid naar onze gehele collectie.

Nogmaals onze felicitaties aan de familie Van Beek in Sint-Anthonis

#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de fotoactie van de Rainbow Collection? Lees HIER meer