Verdien het aankoopbedrag van uw zonwering terug!

12 mei 2023 door Redactie
fotoactie

Als u op het punt staat om een zonnescherm – bijvoorbeeld een knikarmscherm uit de Rainbow Collection – rolluik of screen aan te schaffen voor uw tuin of voor op het balkon of voor het raam, dan raden we u zeker aan even verder te lezen.

Want, als u dat doet (en sowieso vóór 15 december 2023), maakt u kans op het terugverdienen van het aankoopbedrag van dat zonweringsproduct.

Als dát geen goed nieuws is, dan weten wij het ook niet meer!.

De tekst gaat verder onder de afbeelding
In dit blog vertellen we u er graag meer over.
 
Want hoe fijn is het om dat aankoopbedrag van het aangeschafte zonnescherm terug te verdienen in tijden van (helaas) hogere energierekeningen, een nog steeds dreigende inflatie én de verbazing dat er steeds minder voor hetzelfde bedrag in een boodschappenkarretje kan worden gelegd.
 
Om kans te maken om dat aankoopbedrag terug te verdienen, hoeft u maar één ding te doen.
 
Als u een zonnescherm, rolluik of screen uit de Rainbow Collection (via een verkooppunt bij u in de buurt) hebt aangeschaft en hebt laten monteren dan hoeft u alleen nog maar een paar mooie compositiefoto’s te maken van uw nieuwe aanwinst in de tuin of voor het raam.
 
Dat kan elk type zijn.
 
Het maakt dus niet uit of het een knikarm- of uitvalscherm is. Of een screen of rolluik. Als het zonweringsproduct maar uit de Rainbow Collection is.
 
Tekst gaat verder onder de afbeelding

Nee, u hoeft geen professionele fotograaf te zijn. U kunt gewoon met uw mobiele telefoon wat foto’s schieten en die dan aan ons sturen. Onder de inzenders verloten we elke maand sowieso een Bol.com-bon van 250 euro. En, aan het eind van de actie (15 december 2023) verloten we onder de mooiste inzending een terugbetaling van het geïnvesteerde bedrag. .

Per saldo is dit dan de conclusie: u hebt dan dus een gratis zonnescherm, rolluik of screen uit de Rainbow Collection bij u in de tuin, op het balkon of voor het raam.

Nu al meteen foto's uploaden? Dat kan. Doe het HIER!
Bovendien komt er dan een professionele reclamefotograaf uw kant op om ook nog eens mooie sfeerfoto’s te maken bij u in de tuin of op het balkon. Die foto’s gebruiken wij dan weer voor reclame-, marketing- en communicatiedoeleinden.
 
Nee, u hoeft niet bang te zijn: uiteraard publiceren wij uw adres helemaal niet. Privacy gaat boven alles.
 
Vanzelfsprekend ontvangt u ook die professionele reclamefoto’s en die kunt u dan bewaren voor het moment u uw woning bijvoorbeeld gaat verkopen.
 
In 2022 organiseerden we voor de eerste keer deze fotoactie. Toen deden we het alleen nog met onze knikarmschermen.
 
Dit jaar – in 2023 – hebben we de actie uitgebreid naar onze gehele collectie.
 
Tekst gaat verder onder de afbeelding
Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.

Wat nu te doen?

Wel, als u al van plan was om een zonnescherm, rolluik of screen aan te schaffen, ga dan eens langs bij een dealer of verkooppunt dat de Rainbow Collection verkoopt.

We weten zeker dat er één bij u in de buurt zit. Al onze verkooppunten zijn ook op de hoogte van deze fotoactie. En, als u nog vragen hebt, dan kunt u die vragen daar ook stellen.


Maar ach… zo ingewikkeld is het eigenlijk allemaal niet.

U kunt gewoon het aankoopbedrag van uw zonnescherm, rolluik of screen terugverdienen.

We wensen u veel succes en plezier met uw oriëntatie én de aankoop! En wie weet ontvangt u dan aan het eind van het jaar uw investering retour.

We wensen u veel zomers plezier de komende maanden!


#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de fotoactie van de Rainbow Collection? Lees HIER meer