Eerste winnares van fotoactie 2024 ontvangt in Apeldoorn de bol.com kadobonnen

14 juni 2024 door Redactie
fotoactie

Bij Jolijn de Boer uit Apeldoorn kan Rainbowsol niet meer stuk... kort geleden ontving zij namelijk uit handen van Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop van de Rainbow Collection in Nederland, bol.com-bonnen ter waarde van 250 euro.

Jolijn was namelijk winnares geworden van onze fotoactie in de maand mei: zij had de mooiste zonweringsfoto's ingezonden!

Zij had een zonwering uit de Ibiza Plus collectie (in antraciet structuur) aangeschaft bij de firma Jochems Zonwering uit Beekbergen, die overigens ook bij de uitreiking in Apeldoorn aanwezig was.

De tekst gaat verder onder de afbeelding
Robert Bosch (links) was naar Apeldoorn afgereisd om persoonlijk de maandprijs te overhandigen. En om natuurlijk zelf even te kunnen zien hoe mooi de Ibiza Plus in de tuin van mevrouw Jolijn de Boer is gemonteerd. 

Mobiele airco

Als Jolijn wordt gevraagd waar ze de bol.com bonnen aan gaat besteden, dan weet ze het antwoord eigenlijk al: een mobiele airconditioning!

Wel... als het weer een hele warme zomer wordt, dan is dat natuurlijk een geweldige aanwinst!

Jolijnn: "Het was voor ons een bewuste keuze om het knikarmscherm bij Jochems Zonwering te bestellen. We kenden ze al omdat ze bij onze vorige woning ook een zonwering hadden gemonteerd. En daar waren we tevreden over. Dus nu was het vanzelfsprekend dat we weer zaken met hen zouden doen. Uiteraard naar volle tevredenheid want het scherm hangt er prima bij!"

Het verbaast Robert Bosch niets dat consumenten tevreden zijn over Jochems Zonwering. "Al meer dan 20 jaar verkoopt deze zonweringspecialist uit Beekbergen de Rainbow Collection. We hebben altijd een goed contact met ze. Daarom is het ook extra leuk dat Henri Jochems (rechts op de foto) er vandaag ook even bij was."

 

Wilt u ook meedoen aan de fotoactie? Doe het HIER!

 

Waar is de Rainbow Collection te koop in Nederland?         

Er zijn honderden vakspeciaalzaken door het hele land die werken met de zonweringen uit de Rainbow Collection. Er zit er vast een bij u in de buurt!

#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.