Bol.com bonnen van 250 euro komen goed terecht in Benthuizen!

28 oktober 2022 door Redactie

Zo zien we nog eens wat in het land.

Want... vandaag waren we in Benthuizen (onder Alphen aan den Rijn) bij de familie Bredewoud. De jury had de foto's van Barbara Bredewoud uitgekozen als mooiste ingezonden foto's van de maand september. 

De kinderen wisten overigens al meteen waar die mooie bol.com-euro's aan besteed konden worden: aan bruisballen voor in bad!

Barbara Bredewoud moest lachen tijdens de feestelijke bijeenkomst. "Tja... de keuze is dan niet zo moeilijk te maken. Wat een goed idee bleek het dus te zijn om onze foto's te uploaden in september. Het gaat ons dus flink wat bruisballen voor in bad opleveren!"

De tekst gaat verder onder de afbeelding
U kunt ook uw foto's uploaden. Dat doet u HIER!

Tijdens de uitreiking in Benthuizen waren ook twee medewerkers van Suntec Haaglanden aanwezig, waar de familie Bredewoud de knikarmschermen had aangeschaft.

En... die hadden ook nog eens een smakelijke lekkernij meegebracht om de uitreiking van de bol.com bonnen nóg feestelijker te maken!

Mooie foto's

Robert Bosch legt uit dat het aantal inzendingen van de fotoactie nog steeds hoog is. "We hebben in het najaar nog best veel mooie dagen gehad en dan zie je toch ook dat de mensen graag buiten willen zijn. En, het is natuurlijk makkelijker om mooie foto's te maken als de zon schijnt waardoor je ook het knikarmscherm kunt uitklappen."

"En, het is heel bijzonder om te zien hoe mooi sommige foto's soms zijn, die worden ingezonden. We zijn daar echt heel erg blij mee!"

#MakingShadowBeautiful 

 

Lees HIER meer over de superleuke fotoactie van Rainbow Collection

Om deze waardevolle cheque van 250 euro ging én gaat het allemaal in 2022. Elke maand gaat #TeamRainbowCollection bij de winnaars langs!