In Berghem veel blijdschap! De Rainbow Collection bol.com-bon van 250 euro krijgt daar een goede bestemming!

29 september 2022 door Redactie

En de winnaar van de maand augustus woont in Berghem! En dús reisde #TeamRainbowCollection af naar Brabant om daar de maandelijkse bol.com-bon van maar liefst 250 euro uit te reiken.  Dit alles n.a.v. de foto-actie die we eerder dit jaar startten.

De familie De Graaff-Reiniers in Berghem (Noord-Brabant) was door de jury uitgeroepen tot winnaar van de maand augustus en dús ontving - in dit geval - mevrouw de Graaff (midden op de foto) de bol.com-bon van 250 euro.

Van harte gefeliciteerd.

Links op de foto ziet u Lesley Krol van JK Garagedeuren en Zonweringen uit Oss. Want dáár was het knikarmscherm aangeschaft. Superleuk natuurlijk dat Lesley er even bij wilde zijn. Rechts op de foto staat Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop bij Rainbowsol BV, fabrikant en leverancier van de zonweringssystemen uit de Rainbow Collection.

De tekst gaat verder onder de afbeelding
U kunt ook uw foto's uploaden. Dat doet u HIER!

"Het is altijd leuk voor ons om nu ook de eindgebruikers van onze Rainbow Collection zélf te spreken," zegt Robert Bosch.

"Natuurlijk zijn wij elke dag in contact met de professionele vakhandel, die natuurlijk de consumenten in Nederland van goed advies voorziet, maar dat wij dan zelf even bij de mensen binnen mogen kijken, is heel inspirerend. Je hoort dan vaak wat de overwegingen waren van de consument om voor - in dit geval - een knikarmscherm te kiezen."

"Die bezoeken - nu naar aanleiding van onze succesvolle fotoactie - zijn voor ons daardoor erg leerzaam."

Mooie foto's

Robert Bosch vertelt verder dat het aantal inzendingen in de maand augustus heel erg hoog was.

"Logisch natuurlijk: het was ontzettend mooi weer en veel mensen grepen hun kans om foto's te maken van de door hen aangeschafte zonwering uit de Rainbow Collection."

"En, eerlijk is eerlijk: wij zijn uiteraard hartstikke blij met de mooie foto's die we hebben ontvangen. Die kunnen we dan weer inzetten voor diverse publicaties om de rest van Nederland ook te inspireren."

#MakingShadowBeautiful 

 

Lees HIER meer over de superleuke fotoactie van Rainbow Collection

Om deze waardevolle cheque van 250 euro ging én gaat het allemaal in 2022. Elke maand gaat #TeamRainbowCollection bij de winnaars langs!