Een feestje op een balkon in Leiden bij de uitreiking van maandelijkse bol.com

23 december 2022 door Redactie

Vorige week - op 15 december - beleefden we weer een vrolijk momentje. Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop van de Rainbow Collection in Nederland, reisde naar Leiden om aldaar aan mevrouw Metternich de maandelijkse bol.com ter waarde van 250 euro uit te reiken.

De tekst gaat verder onder de afbeelding
U kunt ook uw foto's uploaden. Dat doet u HIER!

In Leiden werden we vergezeld door de monteurs van de firma Eyelux uit Voorschoten, die de prachtige Balero knikarmschermen met geel doek op het balkon bij mevrouw Metternich hadden gemonteerd.

Leuk dat Bas en Dennis van Eyelux tijd hadden vrijgemaakt om er even bij te zijn.

Ook mevrouw Metternich had trouwens al een goede bestemming voor de bol.com-bonnen. "Ik ben op zoek naar een goede lens voor mijn fotocamera!"

 

Mooie foto's

Mevrouw Metternich erkende dat ze wel vaker fotografeerde en ook echt wel had nagedacht over de compositie van de foto's die ze had ingezonden.

In het appartementencomplex waar ze woont met haar echtgenote, is het trouwens de standaard om gele zonweringen aan de gevels te laten bevestigen. Logisch: dat geeft aan de buitenzijde van het gebouw natuurlijk een prachtig effect.

"Gelukkig hadden we wel de vrijheid om zélf een keuze te maken welk merk we wilden aanschaffen. We kozen voor een geel knikarmscherm uit de Rainbow Collection. Een goede keuze! We zijn er echt heel erg blij mee."

#MakingShadowBeautiful 

 

Lees HIER meer over de superleuke fotoactie van Rainbow Collection

Om deze waardevolle cheque van 250 euro ging én gaat het allemaal in 2022. Elke maand gaat #TeamRainbowCollection bij de winnaars langs!