In Steenbergen (Noord-Brabant) zijn ze ook hartstikke blij met de bol.com-bonnen van 250 euro!

2 december 2022 door Redactie

Het was net als in de vorige maanden een gezellige bijeenkomst.

We hebben het over de maandelijkse uitreiking van de bol.com-bonnen van 250 euro aan de (maand)winnaars van onze fotoactie.

We waren nu in Steenbergen om de winnaar van de maand oktober te bezoeken!

De tekst gaat verder onder de afbeelding
U kunt ook uw foto's uploaden. Dat doet u HIER!

We waren op bezoek bij de familie Riegman, die vorige maand twee zonweringen uit de Rainbow Collection had aangeschaft. Om precies te zijn: de Balero.

"Het was eigenlijk een impuls-aankoop",  zegt de heer Riegman. "We hadden op een gegeven moment het idee dat we iets misten in de tuin, in de afgelopen zomermaanden hadden we het wel eens tegen elkaar gezegd: we zouden eigenlijk wat meer schaduw in de tuin willen hebben, maar het kwam er nooit van."

"Maar enkele weken geleden dus wel. We hebben natuurlijk in ons eigen dorp gekeken naar een verkooppunt en dat vonden we bij Kluswijs Steenbergen waar we dús deze Balero hebben aangeschaft."

 

Mooie foto's

Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop bij Rainbowsol, de fabrikant van de zonweringen uit de Rainbow Collection, had de eer om de bol.com-bonnen aan de heer Riegman uit te reiken.

"Leuk uiteraard om mensen blij te maken met deze bonnen, zeker zo rond de Sinterklaas- en Kerstperiode. Ik weet zeker dat de bol.com-bonnen naar aanleiding van onze fotoactie goed besteed gaan worden."

"Daarnaast was het leuk om te zien hoe onze knikarmschermen in deze tuin in Steenbergen hun weg hadden gevonden. Mooi gemonteerd ook!"

#MakingShadowBeautiful 

 

Lees HIER meer over de superleuke fotoactie van Rainbow Collection

Om deze waardevolle cheque van 250 euro ging én gaat het allemaal in 2022. Elke maand gaat #TeamRainbowCollection bij de winnaars langs!