Afsluiting van de fotoactie van de Rainbow Collection: laatste bol.com bon is uitgereikt in Volendam

3 februari 2023 door Redactie

In de laatste week van januari was #TeamRainbowCollection naar Volendam gereden om daar de laatste bol.com-cheque van 250 euro aan de maandwinnaar (van december) uit te reiken. Zoals altijd werd het weer een vrolijke bijeenkomst. De gelukkige winnares was nu mevrouw Tuijp!

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop bij Rainbowsol - de fabrikant van zonweringen uit de Rainbow Collection - reikte de bol.com-cheque persoonlijk uit aan mevrouw Tuijp. 

Bij deze uitreiking was ook de vakhandel aanwezig. André Snoek van Snoek Mooier Wonen (ook uit Volendam) wilde de 'festiviteiten' uiteraard niet missen. Voor hem was dit vanzelfsprekend ook een momentje om nog even met de klant - de consument - van gedachten te wisselen. 

 

Net zoals bij enkele vorige winnaars, wist ook deze winnares in Volendam al waar de bol.com zeer waarschijnlijk aan besteed gaat worden.

"Ik heb al van mijn zoon de opdracht gekregen om iets voor de Playstation aan te schaffen!" zo lacht mevrouw Tuijp.

De winnares in Volendam was de laatste uit de reeks van 2022.

De deskundige jury gaat nu in beraad om te bepalen wie de overall-winnaar van het jaar 2022 gaat worden. Want, die overall-winnaar ontvangt het bedrag, waarvoor de zonwering is aangeschaft bij de vakhandel, retour van de firma Rainbowsol.

En, een professionele fotograaf komt langs bij de winnaar om ook professionele foto's te maken van de aangeschafte knikarmschermen.

Rainbowsol - de fabrikant van de Rainbow Collection - zal deze foto's dan weer voor marketing- en communicatiedoeleinden kunnen gebruiken. 

#MakingShadowBeautiful 

 

Lees HIER meer over de superleuke fotoactie van Rainbow Collection

Om deze waardevolle cheque van 250 euro ging én gaat het allemaal in 2022. Elke maand ging #TeamRainbowCollection bij de winnaars langs!