Rainbow Collection reikt eerste maandcheque van 250 euro uit in Zwiggelte (Drenthe)

28 juli 2022 door Redactie

Het is altijd leuk om vrolijke mensen te ontmoeten. Want, daar worden we zelf ook blij van. Zo ook op 28 juli in Zwiggelte, in Drenthe. Daar reikten wij de eerste bol.com cheque ter waarde van 250 euro uit aan de eerste winnaars van de fotoactie van Rainbow Collection!

Het echtpaar Kramer had de primeur.

Zij hadden in juni 2022 de foto's van hun nieuw aangeschafte zonwering uit de Rainbow Collection geuploaded op onze site, zoals vele anderen uit alle delen van Nederland ook hadden gedaan.

De deskundige jury oordeelde de prachtige afbeeldingen van het echtpaar Kramer als de best gemaakte foto's en dat betekende dat er een bol.com-maandcheque van maar liefst 250 euro aan het echtpaar kon worden overhandigd. 

De tekst gaat verder onder de afbeelding
U kunt ook uw foto's uploaden. Dat doet u HIER!

Robert Bosch (geheel rechts op de foto) reisde vanaf het hoofdkantoor van Rainbowsol in Leerdam naar het prachtige Drenthe om de cheque persoonlijk te overhandigen. En, natuurlijk even te kijken hoe de zonwering er uit zag, zo mooi gemonteerd aan de gevel van de woning.

Het echtpaar Kramer had gekozen voor het knikarmscherm Balero Limited Edition Sparkling Black

Deze was enkele weken geleden aangeschaft bij Dijkstra Zonwering en Stoffering in Dokkum

Mobiele showroom

Superleuk overigens dat de adviseur van de verkopende vakhandel Dijkstra Zonwering en Stoffering ook naar Zwiggelte was gereden om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn. De zaak - met o.a. een vestiging in Dokkum - heeft een aantal mobiele showrooms in het land rondrijden. Jawel... het gemak dient de consument want die hoeft niet meer naar de showroom toe. Die wordt gewoon voor de huisdeur gereden!

Voor zover wij weten is de mobiele showroom behoorlijk uniek in Nederland zonweringsland. 

Het echtpaar Kramer was vanzelfsprekend tevreden met bol.com-bon van 250 euro. "Daar gaan we vast iets moois voor kopen!" zo was de logische reactie.

Een mooie primeur dus die op naam kwam van deze enthousiaste liefhebbers van de zonweringen uit de Rainbow Collection, maar er zullen er meer volgen, want de fotoactie loopt nog tot en met 15 december.

Elke maand (jawel, elke maand!) reikt Rainbowsol - de fabrikant van de Rainbow Collection - een bol.com cheque uit aan die particulieren die foto's hebben ingezonden via onze site waarbij ze op de foto's laten zien hoe het knikarmscherm hangt.

Aan het eind van de actie wordt onder alle inzendingen overigens nog een prijs verloot: namelijk de terugbetaling van het geïnvesteerde bedrag in de zonwering. 

Grappend zei de heer Kramer dan ook aan het slot van het vrolijke samenzijn in Zwiggelte: "Wel... we zien elkaar dan wel weer begin 2023. Want ik zou het natuurlijk te gek vinden als ik dan ook de hoofdprijs mag ontvangen!"

Wel... het is voor de familie Kramer - en voor de rest van de inmiddels honderden inzendingen - nog even wachten.

Maar dat wachten is niet zo erg: de komende weken zijn de weersvoorspellingen fantastisch en dat betekent dat de familie Kramer volop kan gaan genieten in de tuin van de zon en.... van hun nieuwe zonwering!

En dat alles uiteraard onder het credo....

#MakingShadowBeautiful 

 

Lees HIER meer over de superleuke fotoactie van Rainbow Collection

Een van de geuploade foto's door de familie Kramer.