Feestelijke uitreiking aan winnaars jaarprijs fotoactie Rainbowsol in Leek (Gr).

1 mei 2024 door Redactie
fotoactie

Eind april was Team Rainbowsol op bezoek in Leek, vlakbij Groningen. Daar bezochten we het echtpaar Zuiderveld. Dat bezoek was niet zomaar... het echtpaar is winnaar geworden van de jaarprijs van onze fotoactie!

In 2023 had het echtpaar de meest fotogenieke foto's van hun net aangeschafte zonweringssysteem via onze site ingezonden. Eerder hadden ze al de maandprijs gewonnen maar in februari dit jaar, besloot de deskundige jury dat de door hen ingezonden foto's ook absoluut de mooiste waren en dat ze dus de jaarprijs zouden gaan ontvangen.

En... die jaarprijs is best leuk want, de familie Zuiderveld ontving - eind april - van Rainbowsol de gedane investering in de door hen aangeschafte knikarmschermen retour.

Van harte gefeliciteerd!

De tekst gaat verder onder de afbeelding
Robert Bosch (rechts) is verantwoordelijk voor de verkoop bij Rainbowsol in Leerdam. Hij reisde eind april af om de familie Zuiderveld officieel de jaarprijs te overhandigen. 

En de buren kozen ook voor Rainbow Collection

Opvallend feitje: de gekozen knikarmschermen waren nergens te vinden in Leek.

Die waren nl. gemonteerd op hun tweede huis in Bonaire. Daar waren ook de foto's gemaakt, die uiteindelijk dus de mooiste foto's van het jaar 2023 bleken.

"Hartstikke leuk dat we deze prijs winnen en wat een goed idee was het vorig jaar om onze foto's in te zenden. Je verwacht het niet en dan heb je plots een berichtje in je inbox dat je hebt gewonnen!" aldus mevrouw Zuiderveld.

De gedane investering is inmiddels uitbetaald door Rainbowsol. "Ook dat is vanzelfsprekend een welkome verrassing!" zo lachte het echtpaar. 

Een bestemming weten ze ook al. Zodra Amerikaanse vrienden van hen - die ook op Bonaire wonen - in Nederland zijn, worden die getrakteerd op een rondje door het land.

"Dat vinden we leuk om te doen."

Over die vrienden gesproken: die wonen in hetzelfde appartementencomplex op Bonaire. En, de buren daar hebben intussen ook allemaal een Rainbow Collection knikarmscherm aangeschaft waardoor het appartementencomplex ook een ware boost in look and feel heeft gekregen. "Zeker als alle knikarmschermen zijn uitgedraaid!" zo besluit het echtpaar. 

De tekst gaat verder onder de afbeelding
Robert Bosch van Rainbowsol in gesprek met het winnende echtpaar. "Het is voor ons als fabrikant altijd leuk om zelf ook het verhaal van de eindgebruikers te horen!"

 

Wilt u ook meedoen aan de fotoactie? Doe het HIER!

 

Waar is de Rainbow Collection te koop in Nederland?         

Er zijn honderden vakspeciaalzaken door het hele land die werken met de zonweringen uit de Rainbow Collection. Er zit er vast een bij u in de buurt!

#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.