Feestje in Bergen op Zoom: dáár woont de winnaar van onze fotoactie van de maand december.

17 januari 2024 door Redactie
fotoactie

Afgelopen week reisden we naar Bergen op Zoom waar we op bezoek waren bij de familie Rijbroek, een vrolijk gepensioneerd echtpaar dat op 1 december een Balero-knikarmscherm uit de Rainbow Collection aan de gevel van het inpandige balkon had laten monteren.

Meteen op diezelfde dag maakten ze de foto’s die ze via onze site uploadden en wat bleek…?

Het waren de mooiste foto’s van de maand december.

En dát betekende dat Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop van de Rainbow Collection – zonweringen in Nederland, de maandprijs mocht gaan uitreiken: bol.com-bonnen ter waarde van 250 euro. En natuurlijk een bloemetje!

Het echtpaar Rijbroek was zeer verrast dat ze de mooiste (zonwerings)foto’s van de maand december had ingezonden.

“Nadat alles was gemonteerd, zag ik de QR-code op de cassette,” vertelt mevrouw Rijbroek. “Ik heb deze meteen gescand en toen zag ik dat er een leuke fotoactie aan was verbonden. We zijn meteen van start gegaan en hebben een paar mooie foto’s gemaakt. En, die hebben we ingezonden. Natuurlijk hadden we nooit verwacht dat we zouden winnen. Maar het was vanzelfsprekend een leuke verrassing toen we door de firma Rainbowsol werden gebeld.”

Links op de foto staat Robert Bosch van de firma Rainbowsol, die de prijs uitreikte aan het echtpaar Rijbroek, dat in het midden staat. Rechts op de foto Pieter van Gastel, van de firma Rio Rolluiken en Zonwering uit Roosendaal, die met zijn team de aangeschafte Bolero had gemonteerd. 
De tekst gaat verder onder de afbeelding

Complimenten

“Overigens wil ik ook graag veel complimenten geven voor de mannen van Rio Rolluiken BV uit Roosendaal,” zo vervolgt mevrouw Rijbroek.

“Dáár hebben we namelijk deze zonwering aangeschaft. En, de monteurs hebben het echt prima gedaan. Het was hard werken. We bleken niet de ‘makkelijkste gevel’ te hebben, maar ze hebben het werkelijk heel mooi gemonteerd. We zijn er echt ontzettend blij mee.”

Op de vraag of de winnaars al weten waar ze de bol.com-bonnen aan gaan besteden, is het antwoord meteen stellig en overtuigend. “Een nieuwe klok voor in de huiskamer!” zegt mevrouw Rijbroek. “De klok die er nu hangt is al zo oud… ik heb daar een beetje genoeg van. Daar mag wel wat nieuws komen.”

Wilt u ook meedoen aan de fotoactie? Doe het HIER!

 

Waar is de Rainbow Collection te koop in Nederland?         

Er zijn honderden vakspeciaalzaken door het hele land die werken met de zonweringen uit de Rainbow Collection. Er zit er vast een bij u in de buurt!

#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.