Rainbowsol reikt bol.com-bonnen uit op Schiphol!

31 januari 2024 door Redactie
fotoactie

Er was nogal wat nieuwsgierig bekijks op luchthaven Schiphol deze week en dat was niet onlogisch: Team Rainbow Collection was aanwezig omdat we in de vertrekhal de familie Zuiderveld uit Leek zouden ontmoeten. Zij stonden op het punt om naar Bonaire te vliegen. 

De reden?

De familie Zuiderveld is winnaar van de fotoactie van de maand november: zij hadden nl. in die maand de mooiste zonweringsfoto's ingezonden, als onderdeel van onze fotoactie

Het echtpaar had een in Nederland aangeschaft knikarmscherm uit de Rainbow Collection laten verschepen naar Bonaire, waar ze het ter plekke door een vakspecialist hebben laten monteren aan hun woning aldaar.

En dát leverde mooie foto's op.

Natuurlijk had Team Rainbowsol graag ook naar Bonaire gereisd om daar ter plekke de bol.com-bonnen te overhandigen (...), maar het werd een vrolijke afspraak op Schiphol. Vlak voor vertrek overhandigde Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop van de zonweringssystemen uit de Rainbow Collection, de gewonnen prijs.

De tekst gaat verder onder de afbeelding
Robert Bosch (midden) van Rainbowsol - leverancier van de zonweringen van Rainbow Collection - was speciaal naar Schiphol gereden om de familie Zuiderveld uit te zwaaien én... de bol.com-bon ter waarde van 250 euro persoonlijk te overhandigen.

Het weer op Bonaire!

Mevrouw Zuiderveld wist overigens al waar ze de bol.com-bonnen aan zou gaan besteden. 

"Ook op Bonaire word er van je verwacht dat je afval goed scheidt. Er is daar ook terechte aandacht voor een stukje duurzaamheid. Ik had bij bol.com mooie afvalemmers gezien. Dat is dus echt iets wat we van deze mooie bol.com-bonnen kunnen gaan aanschaffen. We zijn er heel blij mee!"

Het echtpaar Zuiderveld vertelde verder dat de keuze voor een scherm uit de Rainbow Collection heel bewust is genomen.

"Op Bonaire waait het regelmatig en praktisch iedereen woont aan zee. Je hebt dus veel 'last' van de wind en opwaaiend zand. Dat betekent dat je dus - bij de aankoop van een zonweringssysteem - ook goed moet kijken of je echt kwaliteit inkoopt. Dus, dat zo'n scherm de elementen kan weerstaan. We hadden al eerder gehoord dat andere mensen goede ervaringen hadden met Rainbow Collection en dus maakten wij ook die keuze."

Wilt u ook meedoen aan de fotoactie? Doe het HIER!

 

Waar is de Rainbow Collection te koop in Nederland?         

Er zijn honderden vakspeciaalzaken door het hele land die werken met de zonweringen uit de Rainbow Collection. Er zit er vast een bij u in de buurt!

#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.