Rainbowsol reikt bol.com bonnen uit in Veldhoven aan winnaars fotoactie van de maand oktober

6 december 2023 door Redactie
fotoactie

Sinds het voorjaar 2022 houden we onze foto-actie waarbij we consumenten vragen, die via de vakhandel of een zonweringsdealer een product uit de Rainbow Collection hebben aangeschaft, mooie foto’s van die net aangeschafte zonwering te maken.

En, die aan ons te sturen.

Daarna belonen wij dan ook nog eens elke maand de mooiste inzending met bol.com-bonnen ter waarde van 250 euro.

Afgelopen week waren we in het Brabantse Veldhoven op bezoek bij de familie Liebregts. Volgens de jury die alle inzendingen van de maand oktober had bestudeerd, waren de mooiste ingezonden foto’s gemaakt door deze enthousiaste consumenten die een zonwering uit de Q-series hadden aangeschaft.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Fotoactie 2023


Robert Bosch, verantwoordelijk voor de verkoop van de zonweringen uit de Rainbow Collection in Nederland, bezocht daarom persoonlijk het winnende echtpaar in Veldhoven en overhandigde hen de verdiende bol.com-bonnen én natuurlijk een bloemetje.

“Wederom was het ontzettend leuk om ter plekke bij de consument te bekijken hoe onze zonweringssystemen hun weg hebben gevonden in het land en hun verhaal te horen”,  zegt Robert.

“En, het was bovendien de eerste keer dat een scherm uit onze Q-series tot de winnende foto’s behoorde. Ik moet eerlijk zeggen: het was echt prachtig gemonteerd aan de gevel. Ook toen de bewoners voor ons de zonwering uitdraaide, zag ik meteen dat deze serie echt helemaal paste bij deze prachtige woning.”

De familie Liebregts had deze Q-series aangeschaft bij zonweringszaak Van Akere uit Bladel.  Zij konden helaas niet zélf bij dit feestelijke moment aanwezig zijn, maar de complimenten gaan ook zeker naar deze vakhandel, die zeer vakkundig op een toch ‘lastige gevel’ de Q-series had gemonteerd.

Wilt u ook meedoen aan de fotoactie? Doe het HIER!

Mevrouw Liebregts wist overigens ook al waar de bol.com-bonnen besteed aan zouden worden. “Ik ben nog op zoek naar goede tuinverlichting”,  zo liet ze weten. “Zeker weten dat deze bol.com-bonnen daar aan besteed gaan worden.”

En dan lachend: “Als de tuinverlichting dan is aangelegd, dan zal ik opnieuw een fotootje aan de mensen van Rainbowsol in Leerdam sturen. Dan zien ze dat onze tuin zelfs nóg mooier is geworden.”

Waar is de Rainbow Collection te koop in Nederland?         

Er zijn honderden vakspeciaalzaken door het hele land die werken met de zonweringen uit de Rainbow Collection. Er zit er vast een bij u in de buurt!

#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.