Verdien het aankoopbedrag van uw zonnescherm terug!

2 juni 2022 door Redactie

Als u op het punt staat om een zonnescherm – bijvoorbeeld een knikarmscherm uit de Rainbow Collection – aan te schaffen voor uw tuin of voor op het balkon, dan raden we u zeker aan even verder te lezen.

Want, als u dat doet (en sowieso vóór 15 december 2022), maakt u kans op het terugverdienen van het aankoopbedrag van dat zonnescherm.

Nou, dat is in tijden van hogere energierekeningen, oplopende inflatie en duurdere boodschappen vanzelfsprekend een heel aardig kadootje dat u zichzelf niet zomaar wilt ontnemen.

Natuurlijk moet u daar wel wat voor doen, maar een kind kan de was doen.

Want, als u een zonnescherm uit de Rainbow Collection (via een verkooppunt bij u in de buurt) hebt aangeschaft en hebt laten monteren dan hoeft u alleen nog maar een paar mooie compositiefoto’s te maken van uw zonnescherm in de tuin of op het balkon.

Nee, u hoeft geen professionele fotograaf te zijn. U kunt gewoon met uw mobiele telefoon wat foto’s schieten en die dan aan ons sturen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding
Upload HIER meteen uw zelfgemaakte foto's van uw zonwering!

Onder de inzenders verloten we elke maand sowieso een Bol.com-bon van 250 euro.

En, aan het eind van de actie (15 december 2022) verloten we onder de mooiste inzendingen waardecheques van het aankoopbedrag van uw zonnescherm.

Jawel… u ontvangt dan van ons het gehele bedrag retour.

U hebt dan dus een gratis zonnescherm uit de Rainbow Collection bij u in de tuin of op het balkon.

Bovendien komt er dan een professionele reclamefotograaf uw kant op om ook nog eens mooie sfeerfoto’s te maken bij u in de tuin of op het balkon. Die foto’s gebruiken wij dan weer voor reclame-, marketing- en communicatiedoeleinden.

Nee, u hoeft niet bang te zijn: uiteraard publiceren wij uw adres helemaal niet. Privacy gaat boven alles.

Vanzelfsprekend ontvangt u ook die professionele reclamefoto’s.

Die kunt u dan bewaren voor het moment u uw woning bijvoorbeeld gaat verkopen. Met die foto’s kunt u dan pronken: de potentiële kopers zullen absoluut nog méér geïnteresseerd zijn in de aankoop van uw woning omdat u het allemaal mooi hebt gepresenteerd.

Wat nu te doen?

Wel, als u al van plan was om een zonnescherm voor uw tuin of balkon aan te schaffen, ga dan eens langs bij een dealer of verkooppunt dat de Rainbow Collection verkoopt. We weten zeker dat er één bij u in de buurt zit. Al onze verkooppunten zijn ook op de hoogte van deze fotoactie. En, als u nog vragen hebt, dan kunt u die vragen daar ook stellen.

Maar ach… zo ingewikkeld is het eigenlijk allemaal niet.

U kunt gewoon het aankoopbedrag van uw zonnescherm terugverdienen.

We wensen u veel succes en plezier met uw oriëntatie én de aankoop! En wie weet ontvangt u dan aan het eind van het jaar die fel begeerde waardecheque!

We wensen u veel zomers plezier de komende maanden!

#MakingShadowBeautiful 

 

Lees HIER meer over de superleuke fotoactie van Rainbow Collection