Meer vierkante meters in uw huis creëren? Jawel, het kán!

25 november 2021 door Redactie

Eigenlijk weten we zeker dat ook u af en toe denkt: ‘Had ik maar wat meer ruimte in of rond mijn woning!’ 

Goed, natuurlijk kunnen we die vierkante meters niet letterlijk creëren maar aan de andere kant zijn er wel verrassende mogelijkheden om toch het gevoel te hebben dat de bestaande vierkante meters van uw woning uiteindelijk slimmer worden benut!

Daarom de vraag: hebt u wel eens gedacht aan een terrasoverkapping?

Nu, zo midden in de winter, loont het zich zéker om daarover na te denken én misschien al zelfs een aankoopbesluit daarover te nemen, want regeren betekent vanzelfsprekend altijd vooruitzien.

Want als in maart en april de temperaturen weer tot aangename hoogtes stijgen, wilt u eigenlijk wat dat betreft op orde zijn, toch?

Houd echter wel rekening met een zekere levertijd van de terrasoverkapping. Daar gaan doorgaans echt wel een paar weken overheen en als u pas in het voorjaar – of later in 2022 – besluit dat een terrasoverkapping voor u een serieuze optie is, dan zouden op dát moment de levertijden nog wel eens flink opgelopen kunnen zijn omdat… heel Nederland op dat moment interesse krijgt in de aanschaf van een terrasoverkapping.

Uw professionele zonweringsdealer bij u in de buurt kan u daar meer over vertellen!

Voor uw tuin

Maar goed, even terug naar waar we het in dit blog vooral ook met u over willen hebben: die vierkante meters in en om uw woning. En hoe die nuttiger of slimmer ingericht zouden kunnen worden.

Stel, u hebt een tuin.

Natuurlijk vertoeft u daar regelmatig in voorjaar en zomer. En, als het even meezit ook in het najaar. Maar ja, ondanks de tendens dat de zomers in Nederland steeds warmer worden, zijn er ook wel degelijk dagen in het voorjaar, najaar én de zomer zélf dat het toch wat bewolkter en  koeler is. Natuurlijk begrijpt u dat zelfs op die momenten een terrasoverkapping toch van heel veel toegevoegde waarde kan zijn.

Glas

Zo kan een terrasoverkapping aan alle zijden –  uiteraard ook de bovenkant - worden afgesloten – bijvoorbeeld met glas – waardoor u automatisch en heel organisch een verlengstuk creëert ten opzichte van de woonkamer. Dus: onder die terrasoverkapping kunt u zelfs al de eettafel plaatsen. Of, de kinderen laten spelen. U kunt een comfortabele bank plaatsen. Ondanks het feit dat de zon op dát moment niet volop schijnt. Al die vierkante meters ónder de terrasoverkapping benut u dan toch.

Schaduw

Overigens… áls die zon wél volop schijnt, dan is een terrasoverkapping natuurlijk sowieso geen overbodige luxe. Want, een terrasoverkapping biedt vanzelfsprekend veel veilige schaduw. Daar kunt u met de keuze van het soort glas of polycarbonaat aan de bovenzijde al rekening mee houden. Als u echter zou kiezen voor een  serrezonwering aan de bovenzijde, dan geldt uiteraard: er is ontzettend veel mogelijk. Er zijn vele prachtige dessins in praktisch alle kleuren die helemaal aansluiten bij uw wensen.

Een ding is hoe dan ook een feit: als u kiest voor een terrasoverkapping uit de prijswinnende Rainbow Collection, dan weet u zeker dat deze past bij uw bestaande interieur en exterieur. Immers, een terrasoverkapping is nooit een losstaand product: een terrasoverkapping is een logische aanvulling op de sfeer en de gemoedelijkheid die u al zelf in en rond uw eigen woning had gecreëerd.

Maar los daarvan: u hebt echt het gevoel dat u uw vierkante meters slimmer hebt benut!

Making Shadow Beautiful

Vraag een vrijblijvende offerte op

We hebben dan ook een leuke tip voor u: speel eens wat met de configurator waarmee u een eigen zonwering samenstelt. U krijgt dan meteen een eerste indruk hoe hoog uw investering zou kunnen uitvallen. U ontvangt namelijk geheel vrijblijvend een prijsopgave in uw inbox.

Zeker weten dat die inspireert en dat die de basis is om het verdere gesprek aan te gaan met die professionele zonweringsdealer bij u in de buurt.

En u begrijpt het al: wij hebben er natuurlijk helemaal geen bezwaar tegen als u uiteindelijk kiest voor een prachtige zonwering uit de collectie van Rainbow Collection.

Making Shadow Beautiful!

Daar hebt u gegarandeerd vele jaren plezier van.