Stel uw Fiësta samen

De Fiësta is een mooie verlenging van uw huis. De Fiësta is een verandadak dat in eigen beheer is ontwikkeld en geproduceerd. Het onderscheid zich door een verbluffend mooie afwerking en zeer breed toepassingsgebied. Met trots kunnen we zeggen dat de Fiësta het beste verandadak is in haar klasse. Een waar sieraad aan uw woning voor vele jaren. Het dak wordt standaard uitgevoerd in een dakconstructie met platen van polycarbonaat. Hiernaast is het ook uitvoerbaar met glasplaten. Er kan optioneel gekozen worden voor een LED-verlichting, wat resulteert in nog meer sfeer.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, stel hieronder uw eigen Fiësta samen.

Alle prijzen genoemd op deze site zijn exclusief de montagekosten die de door u gekozen dealer hanteert en inclusief BTW. Tariefstelling is verder gebaseerd op de door u gemaakte keuzes.
Breedte (cm)
200 700
Uitval (cm)
Kleur garnituur
Prijsindicatie: € 1 381,00
Prijs is gebaseerd op de door u gemaakte keuzes en daarom altijd onder voorbehoud. Prijs is exclusief montagekosten, inclusief BTW.
Breedte (cm)
Maak een keuze
Uitval (cm)
Maak een keuze
Kleur garnituur
Maak een keuze
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.