Elektrische Markiezen

Als u markiezen wilt neerlaten of naar binnen wilt laten gaan, dan is de keuze voor elektrische bediening een hele logische. Deze biedt namelijk het meeste gemak. Wij werken al jaren samen o.a. met de motoren van Somfy, een ware specialist en technisch van hoge kwaliteit.
 
Er zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u er enerzijds voor kiezen om de bediening via uw Smartphone te laten lopen. Jawel, het gemak dient de mens. Zittend in uw stoel ervaart u op een zeker moment van de dag een storende zoninval. U bedient dan de markies vanaf een app op uw smartphone.
 
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een afstandsbediening met aparte handzender. Ook daar geldt dat u bij de Rainbow Collection altijd vertrouwt op praktische toepassingen. Een schakelaar aan de muur om de elektrische markies te bedienen is vanzelfsprekend ook een mogelijkheid.
 
Vraag er naar bij uw professionele dealer in zonweringen. We weten zeker dat er één bij u in de directe omgeving is gevestigd. In de showrooms aldaar ziet u hoe deze elektrische markiezen praktisch werken.

Hoe stel ik elektrische markiezen samen bij Rainbowsol?

Door middel van de configurator op deze site, bepaalt u zelf hoe uw markies er uit moet zien. Van de diepte van de uitval tot aan de breedte van de gevel én natuurlijk beantwoorden we in die configuratie ook de vraag welke motor u kiest voor uw markies.

U wordt dus stap-voor-stap meegenomen in de samenstelling en bouw van uw eigen markies. Voordat u het weet hebt u een vrijblijvende prijsopgave!

Hoe bedien je de elektrische markiezen van RainbowSol?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor wat betreft de bediening van de elektrische markiezen van RainbowSol. Zo is er enerzijds de optie voor de handmatige bediening. Deze komt echter niet meer zo vaak voor in Nederland simpelweg omdat mensen – en u waarschijnlijk ook – weten dat het eigenlijk nog veel makkelijker, praktischer en comfortabeler kan.

Bijvoorbeeld door te kiezen voor een elektrische markies. U kunt daarbij denken aan bediening via de smartphone maar ook via een afstandsbediening. Eén druk op de knop - vanuit uw luie stoel – en uw markies gaat uit of u laat deze weer heel eenvoudig naar binnen gaan. Makkelijker kan niet.

We adviseren u om contact op te nemen met een lokaal verkooppunt van professionele zonweringen. We weten zeker dat er één bij u in de buurt is. Check dat meteen in onze dealerlocator. Deze deskundige vakman of vakvrouw is beslist  bereid om bij u langs te komen en ter plekke in te meten. Dan weet u in ieder geval zeker dat de elektrische markies uiteindelijk goed en professioneel wordt gemonteerd.

Daardoor hebt u nog langer plezier én gemak van dit prachtige product uit de Rainbow Collection.

Filters

Filters