Markiezen Op Maat

Een markies is eigenlijk altijd op maat. Logisch ook. Elke woning of gevel is immers anders. Factoren als hoogte, breedte en diepte zijn bepalend voor de wijze waarop wij een markies op maat het beste samenstellen.
 
Het spreekt voor zich dat u natuurlijk zelf het opmeten ter hand kunt nemen en dan te zien welke mogelijkheden voor u ontstaan. Vergeet niet na te denken over de vraag of u wilt kiezen voor een markies met handbediening of dat u kiest voor een markies die elektrisch wordt aangestuurd.
 
Ook dát is namelijk een vraag die we u moeten stellen als u kiest voor een markies op maat.
Onze tip voor nu is om een eerste oriëntatie te doen met behulp van de handige configurator op deze site. Die werkt heel eenvoudig. Stap-voor-stap leiden we u verder in het proces en krijgt u een helder inzicht in wat de mogelijkheden zijn en hoe de prijs zich navenant ontwikkelt.
 
Daarnaast adviseren we u om contact op te nemen met een professionele dealer in zonweringen bij u in de buurt. We weten zeker dat u daarvoor niet ver hoeft te reizen! Ook deze professionele verkooppunten – speciaal door ons geselecteerd – geven een goed advies over de markiezen van Rainbow Collection. Uiteraard komen zij ter plekke bij u in de tuin, aan de gevel of op het balkon inmeten. Zo weet u 100% zeker dat uw markies op maat écht de perfecte markies zal zijn.

Markiezen zijn zonweringssystemen die staan voor een nostalgische, klassieke en daardoor authentieke uitstraling. De doeken van de markiezen zijn meestal verticaal gestreept. Daardoor krijgen de Look and Feel van de woning een sfeer van intimiteit en gezelligheid. Laten we overigens niet vergeten dat markiezen zéér functioneel zijn. Ze weren de ongewenste lichtinval en ze veraangenamen het binnenklimaat omdat markiezen – als ze neergelaten zijn – de warmte laten waar deze hoort: buiten!

Hoe stel ik markiezen op maat samen bij Rainbowsol?

Het samenstellen van een markies op maat bij Rainbowsol is heel eenvoudig. U maakt op deze site gebruik van de handige configurator en de slimme rekentool. We nemen u dan stap voor stap mee in het proces. U ziet uw prachtige markies dan vorm krijgen.

Zo stellen we u vragen over de hoogte, diepte en breedte. Natuurlijk kunt u kiezen uit vele verschillende doeken met prachtige dessins. Daarnaast zetten we u aan het denken over de vraag of u wilt kiezen voor handmatige of elektrische bediening. Eigenlijk is alles mogelijk. Zo hoort het ook: want als u kiest voor een markies op maat uit de Rainbow Collection, dan moet deze ook écht op maat zijn.

Filters

Filters