Rainbowsol reikt maandprijs uit in Bleiswijk

22 september 2023 door Redactie
fotoactie

Ze was zelf behoorlijk verrast toen ze, vlak voordat de zomervakanties waren begonnen, werd gebeld door een van de medewerkers van Rainbowsol met het goede nieuws dat ze de mooiste foto van de maand juni had ingezonden. Als onderdeel van de fotoactie.

En dat dus #TeamRainbowCollection naar Bleiswijk zou komen om de maandprijs uit te reiken: bol.com-bonnen ter waarde van 250 euro.

Afgelopen week waren we er dan. De winnares, mevrouw Kerklaan, wist ook al wat ze zou gaan aanschaffen met de bol.com-bonnen: een e-reader. “Ik lees best veel”,  zegt de winnares. “En, het werd daarom eigenlijk wel eens tijd voor een e-reader.”

Waar het inzenden van enkele foto’s van een nieuw aangeschafte zonwering al niet toe kan leiden!

Voor #TeamRainbowCollection was het in ieder geval andermaal een prachtige gelegenheid om rechtstreeks met de consument van gedachten te wisselen én te kijken hoe mooi – in dit geval – een knikarmscherm uit de collectie z’n weg had gevonden naar de eengezinswoning in Bleiswijk.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Ladder?

“Toen ik de foto’s had ingestuurd via de site – als onderdeel van jullie fotoactie – dacht ik nog: had ik misschien een ladder moeten pakken en het aangeschafte knikarmscherm ook vanuit een andere positie moeten fotograferen, maar blijkbaar waren mijn foto’s al goed genoeg om te winnen”,  zo lacht mevrouw Kerklaan als ze bezoek krijgt van onder andere Marcel van der Gun van Rainbowsol én Jan van Leeuwen, verkoper bij de Hubo Zevenhuizen waar het knikarmscherm was aangeschaft.

“Om het heel eerlijk te zeggen”, zo erkent mevrouw Kerklaan… “Ik had nog nooit van het merk Rainbow Collection gehoord. Kijk, ik was naar de Hubo gegaan, ik had ze verteld dat ik graag een zonnescherm voor mijn tuin wilde hebben waarna we bijna als vanzelf bij het merk Rainbow Collection terecht kwamen. Mede ook door de goede adviezen van Jan van Leeuwen van Hubo Zevenhuizen. Nou, prima uiteraard."

"Maar wat bleek? Toen ik in die periode mijn dochter vertelde, dat ik een nieuwe zonwering had aangeschaft én vertelde dat het een knikarmscherm uit de Rainbow Collection was, zei mijn dochter me dat ze zélf ook een Rainbow Collection thuis had hangen. Het merk was dus al wel bekend bij ons in de familie!”

 
Tekst gaat verder onder de afbeelding - Jan van Leeuwen staat geheel links op de foto. Rechts ziet u Marcel van der Gun van Rainbowsol. Geheel linksonder de nieuwsgierige kleinzoon van mevrouw Kerklaan, die (logisch ook!) zijn kans greep om op de foto vereeuwigd te worden!

Fotoactie 2023

“Ik ben er echt heel erg blij mee. Natuurlijk in eerste instantie ook met de prima service die door Hubo Zevenhuizen is geleverd. Maar eerlijk is eerlijk: het is echt een prachtige aanvulling op onze tuin. Met een afstandsbediening draaien we het doek naar binnen of naar buiten: alles werkt heel eenvoudig. In de afgelopen zomer heb ik dan ook zeer vaak gebruik gemaakt van het zonnescherm.”

Uit handen van communicatiemedewerker Jerry Helmers, die collega Robert Bosch verving, ontving mevrouw Kerklaan een prachtige bos bloemen én de bol.com-cheque.

#MakingShadowBeautiful

Wilt u ook meedoen aan de fotoactie? Doe het HIER!
Of mevrouw Kerklaan ook de mooiste foto van het jaar heeft ingezonden, wordt nog even afwachten.
 
De fotoactie duurt nog tot en met december. 
 
Iedere consument die een knikarmscherm, een uitvalscherm, screen of rolluik aanschaft uit de Rainbow Collection kan de eigen foto's uploaden. Men maakt dan sowieso elke maand kans op een bol.com-bon van 250 euro die we persoonlijk komen overhandigen - zoals we ook bij de vorige winnaars deden - maar de overall-winnaar ontvangt ook nog eens de gehele investering in de zonwering van ons retour!
 
Tekst gaat verder onder de afbeelding
Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.
In 2022 organiseerden we voor de eerste keer deze fotoactie. Toen deden we het alleen nog met onze knikarmschermen.
 
Dit jaar – in 2023 – hebben we de actie uitgebreid naar onze gehele collectie.

Nogmaals onze felicitaties aan mevrouw Kerklaan in Bleiswijk.

Inmiddels hebben we ook al afspraken gemaakt om aan de winnaars van de maanden juli en augustus de bol.com-bonnen uit te reiken. Wordt dus vervolgd!

 

#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de fotoactie van de Rainbow Collection? Lees HIER meer