Feestelijke uitreiking van maandprijs fotoactie in Uden

1 november 2023 door Redactie
fotoactie

Afgelopen week waren we op visite bij de familie Klotz in Uden. Natuurlijk hadden we een goede reden om aan te bellen, want... de familie Klotz had in de maand juli de mooiste foto's van hun zonwering ingezonden, als onderdeel van onze fotoactie

Met de fotoactie hopen wij - bij Rainbowsol - mooie foto's te ontvangen die wijzelf kunnen gebruiken voor onze eigen marketing en communicatie.

Het is echt fantastisch dat veel consumenten, die een product uit de Rainbow Collection hebben aangeschaft, hun foto's via deze site willen uploaden en daarmee dan ook elke maand kans maken op bol.com-bonnen ter waarde van 250 euro.

De familie Klotz had ook de slimme keuze gemaakt prachtige foto's aan ons op te sturen en wat bleek... de deskundige jury koos die foto's tot de mooiste foto's van de maand juli. En dus reden we naar Uden om persoonlijk de bol.com-bonnen te overhandigen én natuurlijk ook zelf te zien hoe mooi de 2 zipscreens en de Serrano-zonwering waren gemonteerd. 

De tekst gaat verder onder de afbeelding

 

Fotoactie 2023

Het echtpaar Klotz was vanzelfsprekend blij met het bezoek van Rainbowsol én met de bol.com-bonnen. 

Wat ook leuk was: Esmee van de firma Aura in Mill, de zonweringsvakhandel die de zonwering had geleverd bij de familie Klotz, sloot ook even aan bij de vrolijke uitreiking.

#MakingShadowBeautiful

Wilt u ook meedoen aan de fotoactie? Doe het HIER!
Of het echtpaar Klotz ook de mooiste foto van het jaar heeft ingezonden, wordt nog even afwachten. De fotoactie duurt nog tot en met december en naar verwachting weten we in februari 2024 wie de jaarprijs gaat ontvangen.
 
Iedere consument die een knikarmscherm, een uitvalscherm, screen of rolluik aanschaft uit de Rainbow Collection kan de eigen foto's uploaden.
 
Men maakt dan sowieso elke maand kans op een bol.com-bon van 250 euro die we persoonlijk komen overhandigen - zoals we ook bij de vorige winnaars deden - maar de overall-winnaar ontvangt ook nog eens de gehele investering in de zonwering van ons retour!
 
Tekst gaat verder onder de afbeelding
Meer weten over de eenvoudige reglementen van de fotoactie? Lees HIER meer.
In 2022 organiseerden we voor de eerste keer deze fotoactie. Toen deden we het alleen nog met onze knikarmschermen.
 
Dit jaar – in 2023 – hebben we de actie uitgebreid naar onze gehele collectie.

Nogmaals onze felicitaties voor het echtpaar Klotz in Uden!

 

 

#MakingShadowBeautiful

Meer weten over de fotoactie van de Rainbow Collection? Lees HIER meer