En plots is daar de zon! Binnen korte tijd een knikarmscherm aan de gevel in uw tuin? Het kan!

20 maart 2023 door Redactie

Het is nu maart. En, maart roert zijn staart. Begin deze maand stonden we nog in de sneeuw vast op de snelwegen of krabden we onze bevroren autoramen open. Maar, het kan zo maar omslaan.

Voor u het weet, kunt u al in de tuin zitten en genieten van het eerste voorjaarszonnetje. Maar, wat jammer dat u er nog niet toe was gekomen om die zonwering – bijvoorbeeld een knikarmscherm – te bestellen en te laten monteren.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

De gemiddelde levertijd voor een zonweringsysteem op maat is in Nederland al gauw enkele weken. Logisch ook: ‘op maat’ zegt het namelijk al.

Het knikarmscherm moet in de fabriek apart geproduceerd worden en juist in het voorjaar – als het zonweringsseizoen in Nederland volop loopt – kunnen de levertijden oplopen.

Want, u bent uiteraard niet de enige in het land die door de aanbrekende lente en de nadere zomer zich realiseert dat de stap gezet moet worden richting de aanschaf van een zonwering, zoals een knikarmscherm.

De vakhandel – ook bij u in de buurt – weet er alles van.

Toch zijn er volop mogelijkheden om binnen afzienbare tijd een knikarmscherm geleverd te krijgen en deze bij u te laten monteren.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Hoe dat kan?

Wel, de firma Rainbowsol – fabrikant en leverancier van de Rainbow Collection – heeft een grote voorraad aangelegd van de Ibiza Plus. Dit is een van de meest succesvolle knikarmschermen van Nederland.

Informeer meteen eens bij de vakhandel bij u in de buurt, want zij kunnen deze Ibiza Plus, indien zij deze actie ondersteunen, bij ons bestellen. Als het knikarmscherm dan enige tijd later bij de vakhandel is geleverd, dan kunt u daar meteen een montage-afspraak maken. Als het even meezit, dan heeft u binnen enkele weken (misschien zelfs nog wat sneller!) een knikarmscherm bij u aan de gevel in de tuin hangen waarmee u de langere levertijden van de knikarmschermen-op-maat ontloopt.

De Ibiza Plus is overigens niet zomaar een knikarmscherm. Het is een kwalitatief hoogwaardig zonweringssysteem dat in de afgelopen jaren z’n weg al vond naar tienduizenden woningen in Nederland.

De IBIZA PLUS is ook op maat verkrijgbaar... Lees HIER meer...

De Ibiza Plus – die snel geleverd kan worden – is beschikbaar in de volgende breedtematen:

  • 4,5 meter
  • 5,0 meter
  • 5,50 meter

De uitval is:

  • 3 meter.

En…

  • Leverbaar in maar liefst vier combinaties van garnituurkleur en doek.
  • SOMFY IO bediening.
De IBIZA PLUS is ook op maat verkrijgbaar... Lees HIER meer...

Wat nu te doen?
 

  1. Ga meteen naar de vakhandel bij u in de buurt en informeer of uw gevel geschikt is voor de Ibiza Plus (ook qua de standaard afmetingen die we hebben).

  2. Laat de vakhandel de Ibiza Plus bij ons bestellen. Wij leveren deze dan uit voorraad.    

  3. Maak een montageafspraak met de professionals van de vakhandel waar u de Ibiza Plus aanschaft.

 

Wij wensen u een mooi voorjaar én bij deze alvast ook een zeer zonnige zomer! En, heel veel plezier met de Ibiza Plus!

#MakingShadowBeautiful

De IBIZA PLUS is ook op maat verkrijgbaar... Lees HIER meer...