Wat kost een hor uit de Limited Edition?

Wat kost een hor uit de Limited Edition?

U kunt op deze site heel eenvoudig een prijsopgave aanvragen voor een hor van het merk Rainbow Collection. 

Als het buiten warm weer is, dan zet u uiteraard uw ramen en deuren open. Een heerlijke bries zorgt dan voor frisse lucht en verkoeling. Een hor is echter geen overbodige luxe. Deze dient om ongewenste insecten te weren. Want ook u weet dat het niet fijn is om geplaagd te worden door stekende vliegen, wespen of muggen, die ongevraagd uw huis binnendringen.

Een hor kan worden geplaatst op alle soorten woningen met ramen op de zonzijde. We zien tevens dat vooral gezinnen met kinderen behoefte hebben aan de plaatsing van horren. De deskundige zonweringsdealers in Nederland, die de Rainbow Collection voeren, monteren horren ook vaak bij seniorenwoningen. Horren zijn verkrijgbaar in veel standaardmaten maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Ze zijn bovendien in vele uitvoeringen en kleuren verkrijgebaar. De levertijd is doorgaans zeer kort.

In het assortiment van Rainbow-Collection ontdekt u daarom veel verschillende uitvoeringen. 

Ook u zult concluderen: The Rainbow Collection is Making Shadow Beautiful.

 
Wat kost een hor uit de Limited Edition?
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.