Elektrisch knikarmscherm

Wat een goed idee; u staat op het punt om een elektrisch knikarmscherm aan te schaffen. Eindelijk bent u in staat om de inval van de zon in uw tuin, of op uw balkon, beter te regelen en te organiseren. Want, het is op die hele warme dagen, die we steeds vaker in de zomerperiode – en zelfs ook in het voorjaar – beleven, natuurlijk fijn, comfortabel én veilig om bewust voor schaduw te kiezen.
 
Maar het oog wil vanzelfsprekend ook wat. Immers, uw zonweringssysteem is namelijk ook een zichtbare accessoire.
U krijgt dit allemaal voor elkaar met een prachtig zonweringssysteem uit de Rainbow Collection.
 
Alleen maar gemak, natuurlijk Made in Holland, een hoge kwaliteit en bovendien veel keuze in de gehele collectie. We weten zeker dat er bij u in de buurt een professioneel verkooppunt van zonweringen van de Rainbow Collection is gevestigd. U verneemt daar beslist dat die dealer met veel plezier samenwerkt met de leverancier van de Rainbow Collection, moederbedrijf RainbowSol in Leerdam. Met ons dus! Het verkooppunt zal u daarnaast bevestigen dat wij altijd snel schakelen als er vragen zijn.
 
U – als consument – hebt daar veel voordeel aan. U weet meteen waar u aan toe bent en u ziet – soms ter plekke – dat knelpunten of mogelijke problemen ook snel worden opgelost. Dat is bijna ongekend in zonweringsland!
 

Wat wordt uw keuze?

Het laten monteren van een knikarmscherm kunt u overigens het beste overlaten aan een professionele monteur of technische expert in zonweringsproducten. We adviseren u daarbij om een afspraak te maken met die professionele zonweringsdealer bij u in de buurt.
 
Deze is vanzelfsprekend bereid om bij u ter plekke een kijkje te komen nemen en te bepalen hoe hij het beste kan monteren. De technische professional weet bovendien als geen ander u tevens een goed advies te geven. Bijvoorbeeld over de vraag welk type bediening voor u de beste oplossing is.
 
Wordt het elektrisch met schakelaar of kiest u voor de afstandsbediening?
Vraag nu meteen een geheel vrijblijvende offerte aan:

Hoe werkt een elektrisch knikarmscherm van Rainbowsol?

Het is feitelijk allemaal heel simpel. In of op de gevel of in de wand legt de installateur bedrading aan. Deze bedrading is verbonden met een schakelaar die aan de binnenwand wordt bevestigd. Dan is het voor u simpelweg een kwestie van aan- en uitzetten waardoor het elektrische knikarmscherm in de tuin of op het balkon uitgaat of weer terug de cassette in rolt. Een kind kan de was doen!
 
Natuurlijk hebt u de mogelijkheid om ook voor een afstandsbediening te kiezen. Ook wat dat betreft geldt: het gemak dient de mens.
 
RainbowCollection werkt veel samen met de fabrikant van de motoren van Somfy, die wereldwijd wordt gezien als absoluut een van de beste merken in zijn soort. Met een motor van Somfy in uw zonweringssysteem bent u dan ook écht gegarandeerd van prima kwaliteit en een lange levensduur.

Wat is de levensduur van een elektrisch knikarmscherm?

Omdat wij veel werken met de kwalitatief hoogwaardige motoren van Somfy, is een lange levensduur gegarandeerd.
 
U kunt bij normaal gebruik zeker denken aan een periode van 15 jaar of zelfs langer. Het gebeurt zelden dat een motor opnieuw moet worden geïnstalleerd of dat er andere technische knelpunten zijn. In veel gevallen is de levensduur meer dan 20 jaar.

Filters