Knikarmscherm op maat

Het is van groot belang dat u bij de keuze van een knikarmscherm niet vergeet dat u deze misschien op maat moet laten maken. Want, elke gevel, elke wand, elke diepte-uitval is verschillend. Het gaat soms om nuances in centimeters.
 
Tevens is van belang dat u kijkt voor welke cassette u kiest met betrekking tot uw knikarmscherm. Laat niets aan het toeval over. Onze belangrijke tip is dan ook dat u zich laat adviseren door een professionele dealer in zonweringen bij u in de buurt. Deze komt graag bij u langs om op deskundige wijze alles te laten inmeten. Een goed idee, want u kunt er dan helemaal zeker van zijn dat uw knikarmscherm op maat ook écht feilloos past in uw tuin of op uw balkon, óf aan uw gevel.

Uiteraard kunt u zelf al een eerste meting doen en met die gegevens op deze site een offerte aanvragen, zodat u in ieder geval een eerste indicatie in bezit hebt. Maar uiteindelijk blijkt dat het professioneel laten inmeten altijd de beste stap is.

Hoe stel ik een knikarmscherm op maat samen?

Als u van plan bent om een knikarmscherm aan te schaffen en als u concludeert dat deze op maat moet zijn, dan is er een aantal factoren dat bepaalt in hoeverre het beoogde knikarmscherm uiteindelijk er uit gaat zien.
 
Denk daarbij aan bijvoorbeeld de juiste breedte en diepte. Deze zijn heel belangrijk voor wat betreft de afmetingen. Maar stelt u zichzelf dan ook de vraag over de cassette, waarvoor u wilt kiezen. Wordt het een open cassette? Of een (half) gesloten cassette? Wij kunnen hier dat antwoord niet geven, want de keuze is geheel afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden bij u ter plekke.
 
Als u verder denkt aan het ultieme knikarmscherm ‘op maat’, vergeet dan niet het antwoord op de vraag of u voor handmatige bediening of voor elektrische bediening kiest. Last but not least is vanzelfsprekend ook de keuze van het doek essentieel; de kleur, het motief… Wat past wel? Wat past niet?

Filters