Elektrische Rolluiken

Een rolluik uit de Rainbow Collection is een in Nederland gefabriceerde verticaal bewegende afsluiting die in de meeste gevallen voor een raam, deur of andere opening in een gevel wordt gemonteerd. Meestal dient deze als inbraakbeveiliging maar heel vaak ook als zonwering.
 
Vaak bestaat een rolluik uit aluminium lamellen die aan elkaar verbonden zijn en die u door middel van een handmatige of elektrische bediening opent of sluit. De meeste gebruikers kiezen voor elektrische rolluiken omdat dit het meeste gemak biedt. Een druk op de knop, die vakkundig op de wand is gemonteerd door een professionele monteur van een zonweringsdealer bij u in de buurt, is voldoende om het rolluik in beweging te krijgen.
Natuurlijk is het aan te raden om te laten onderzoeken op welke wijze de bedrading in de aanpalende gevel wordt aangebracht. Ook hier geldt dat het zéér verstandig is om dit te laten onderzoeken door een professionele monteur.

De elektrische rolluiken van de Rainbow Collection zijn vanzelfsprekend van hoge kwaliteit en bovendien Made in Holland. Vraag het ook de dealer bij u in de buurt: deze zal bevestigen dat wij als leverancier van de rolluiken van Rainbow Collection een prettige organisatie zijn om mee samen te werken. Er wordt altijd snel geschakeld. U – als eindgebruiker – profiteert daarvan.
 
Kies daarom altijd voor een elektrische rolluik uit de Rainbow Collection.

Hoe werkt een elektrische rolluik van Rainbowsol?

De werking van een rolluik die elektrisch wordt bediend, is heel eenvoudig. Zo kiest de professionele monteur er zeker voor om de bedrading onzichtbaar en gedegen in de gevel te verwerken. Het is aan u om te bepalen of u kiest voor een schakelaar aan de wand, een afstandsbediening of misschien zelfs voor bediening via uw smartphone.

Een ding is zeker: een gedegen elektrische rolluik uit de Rainbow Collection biedt u niet alleen concrete veiligheid maar u slaagt er daardoor ook in om de warmte, de kou en hinderlijk geluid letterlijk buiten de deur te houden.
 
Als u een eerste kennismaking wenst met een elektrische rolluik uit de Rainbow Collection, dan adviseren we u om een kijkje te nemen bij de configurator op deze site. Stap voor stap ontdekt u dan de mogelijkheden en raakt u geïnspireerd in uw zoektocht naar de voor u meest ultieme en goed passende elektrische rolluik.

Wat is de levensduur van een elektrisch rolluik?

Omdat wij – het moederbedrijf van het merk Rainbow Collection – uitsluitend werken met gerenommeerde leveranciers van motoren, kunnen we hier zeker stellen dat de levensduur van een elektrische rolluik een van de langste is in zijn soort.
Bij normaal gebruik kunt u er van uitgaan dat een motor zeker 10 tot 15 jaar meegaat. U hebt er dus een hele lange tijd geen omkijken naar. Dat lijkt ons een prettig vooruitzicht voor u!

Filters

Filters