Elektrische Screen

Een elektrische screen kan het beste worden omschreven als een praktische én prachtige vorm van een zonweringssysteem dat in de zomer de warmte buiten houdt en ongewenste inkijk tegen gaat.
.
Screens worden in Nederland met de jaren populairder en populairder en u ziet ze ook steeds vaker in het straatbeeld. Elektrische screens worden gemonteerd aan de buitenzijde van de gevel. Natuurlijk zijn deze geheel op maat te fabriceren.
De screen zélf hangt dan tussen twee geleiders. De elektrische bediening geschiedt heel eenvoudig met een schakelaar aan de binnenzijde van de woning. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een afstandsbediening te koppelen aan deze screen. Of, misschien vindt u het prettig om met een app op uw smartphone te werken.

Bijna alles is mogelijk. Maar het heerlijke eindresultaat blijft dat een elektrische screen dé oplossing is om het binnenklimaat zo aangenaam mogelijk te houden.
Met behulp van een superhandige configurator op deze site, bepaalt u zelf hoe uw elektrische screen er uit moet zien. Van de benodigde hoogte tot aan de breedte van uw venster tot aan de kleurstelling van de screen. Natuurlijk wordt tijdens het handige configureren tevens de volgende vraag beantwoord: ‘Welke motor u kiest voor uw elektrische screen?’
 
Wij werken al jaren samen met gerenommeerde fabrikanten van motoren, zoals Somfy. Er is een breed scala aan mogelijkheden.
 
In onze configurator wordt u stap-voor-stap meegenomen in de samenstelling en bouw van uw eigen screen. Voordat u het weet hebt u een vrijblijvende prijsopgave!
We attenderen u er hier op dat het zich altijd loont om een elektrische screen door een professionele dealer van de Rainbow Collection in te laten meten. Een paar centimeter meer of minder kan het verschil maken. In overleg met een verkooppunt bij u in de buurt, wordt de screen dan helemaal op maat gemaakt.
 
U weet dan uiteindelijk 100% zeker dat u een screen laat monteren die volledig past bij uw interieur én exterieur.

Wat is de levensduur van een elektrische screen voor buiten?

Omdat wij uitsluitend werken met gerenommeerde leveranciers van motoren, kunnen we u hier met zekerheid garanderen dat de levensduur van een elektrische screen één van de langste is in zijn soort.
 
Bij normaal gebruik kunt u er van uitgaan dat een motor zeker 10 tot 15 jaar meegaat. U hebt er dus een hele lange tijd geen omkijken naar. Dat is een prettig vooruitzicht voor u!

Filters