5 tips voor tuin- en balkonliefhebbers om écht alles uit uw Outdoor Living te halen.

2 mei 2022 door Redactie

Hoera! De lente is begonnen. Écht. Niet meteorologisch. Gewoon, echt praktisch. En daar waren we aan toe. Nee, we lossen de grote problemen in de wereld niet op met dat beetje meer dagelijkse zon, maar het feit is wel dat die gezonde Vitamine-D ons gewoon goed doet.

En, niet onbelangrijk: het is ook een boost voor ons humeur. We zijn weer lekker veel buiten. De zon veroorzaakt een dagelijkse glimlach op ons gezicht. Ook rondom het huis. Kortom, de tijd van Outdoor Living is weer aangebroken.

In dit blog 5 tips om daar alles uit te halen!

Gewoon omdat wij vinden dat ook u van het leven moet genieten! Zo simpel is het.

De tekst gaat verder onder de afbeelding
Check HIER hoe het nóg aangenamer wordt in uw tuin!

1. Leg een paar heerlijke wegdroom-leesboeken klaar!

Relaxen in de tuin of op het balkon? Ook misschien na een lange dag werken als de zon nog lekker schijnt en de temperatuur aangenaam is? Prima! Was het leven altijd maar zo.          

Leg dan ook meteen een paar heerlijke wegdroom-leesboeken klaar.    

Want, wat is er heerlijker en ontspannener om zittend in uw tuinstoel (natuurlijk met een lekker drankje op het bijzettafeltje!) weg te dromen in een spannende thriller of een romantisch Bouquet-reeks-romannetje.   

Wat uw smaak ook is: zorg dat die heerlijke wegdroom-leesboeken nu al binnen handbereik zijn. Als de lente aanbreekt in uw tuin of op uw balkon, dan kunt u meteen van start met úw Outdoor Living! Regeren is vooruitzien!

           

2. Geniet van uw zonwering  

 Als de lente langzamerhand overgaat in de zomer, dan zult u merken dat de zonkracht flink zal toenemen en dat Outdoor Living óók betekent dat u bij die aangename temperaturen op een gegeven moment de behoefte hebt om even in de schaduw te zitten.   

U begrijpt het al: een goed zonweringssysteem is het antwoord.

Daarbij kunt u denken aan een prachtige terrasoverkapping. Bijna alles is tegenwoordig mogelijk. Uiteraard is een knikarmscherm ook een optie. Aan de gevels van balkons of appartementen zien we vaak uitvalschermen.  

Als u al voorzien bent… Prima! Check dan in ieder geval ook nog onze belangrijke schoonmaaktips(Want, als u in de tuin of op het balkon zit, dan wilt u toch niet tegen een vuil doek aankijken?)    

Hebt u nog géén zonwering in de tuin of op uw balkon en brengen we u door dit tweede bullet in dit blog op een idee? Wel, bezoek eens een professioneel verkooppunt van zonweringen bij u in de buurt. Zeker weten dat u niet ver hoeft te reizen!      
 

3. Weg die Smartphone!

Oké, dit is natuurlijk best een lastige uitdaging maar we zeggen het toch. Probeer eens te ontsmarten! Anders gezegd: zet de Smartphone uit. Of laat ‘m binnen liggen.          
Outdoor Living betekent ook dat u écht moet willen genieten van alles wat buiten gebeurt. Dus… wég met die Smartphone!   
 

4. Kies de beste wijn!

Do we need to say more? Er gaat toch niets boven een lekker wijntje, zo zittend in de zon (of onder de terrasoverkapping!). Outdoor Living To The Best.                   

Nee, wij hebben geen verstand van wijnen. Wij weten vooral heel veel van het credo ‘Making Shadow Beautiful’.            

Voor de lekkerste én beste wijnen verwijzen u dan ook naar deze tips.  
 

5. Bescherm uzelf en uw kinderen goed!

Outdoor Living betekent in deze jaren ook dat ‘Gezond Verstand’ de standaard blijft. Als u lang in de zon vertoeft, smeer u zichzelf dan goed in met een goede zonnebrandcrème.

De hoogte van de SPF (Sun Protection Factor) die u nodig hebt, is afhankelijk van uw huidtype en de zonkracht. Gebruik altijd minstens factor 30 en smeer uzelf elke 2 uur opnieuw. Smeer ook altijd opnieuw na het zwemmen. Oók als u een zonnebrand gebruikt waarop staat dat het waterproof of waterresistent is. Voor kinderen adviseren we een beschermingsfactor van minimaal 30.  

Doen dus. Want u wilt de volgende dag óók nog steeds kunnen genieten van alle geneugten van… Outdoor Living!

 

We wensen u veel zomers plezier de komende maanden!

#MakingShadowBeautiful 

 

Check meteen wat de mogelijkheden zijn