Rolluiken Op Maat

Geen enkel huis of woning is hetzelfde. Dit betekent dat gevels dus ook verschillend zijn. Een rolluik op maat is daarom het credo

Uiteraard kiest u voor een rolluik van Rainbowsol, t.w. het merk Rainbow Collection.
Als u een rolluik aanschaft, dan adviseren we u écht goed te letten op de volgende aspecten:
 
  • Het doel. Is het onderdeel van uw inbraakbeveiliging of is de functie warmte- kou- en geluidswering?

  • De maat. Laat het een en ander altijd goed inmeten. Het liefst door een professionele dealer in zonweringen. Er zit er vast één bij u in de buurt.

  • De kleurstelling. Deze moet natuurlijk wel bij uw smaak passen. Het oog wil immers ook wat.

  • Uw budget.

  • De bediening.

  • De garantievoorwaarden.

Hoe stel ik een rolluik op maat samen?

Het samenstellen van een rolluik op maat bij Rainbowsol is heel eenvoudig. U maakt op deze site gebruik van de handige configurator en rekentool. We nemen u dan stap voor stap mee in het proces. Uw rolluik krijgt dan vorm.
 
Zo stellen we u vragen over de hoogte en breedte. Er is tevens volop keuze in de lamellen. Denk overigens altijd goed aan het einddoel dat u wilt bereiken: gaat het om inbraakbeveiliging of om het weren van de zon, de koude of hinderlijke geluiden? Of, om al deze factoren?
 
Daarnaast zetten we u in die configurator aan het denken over de vraag of u wilt kiezen voor handmatige of elektrische bediening. Eigenlijk is alles mogelijk. En zo hoort het ook: want als u kiest voor een rolluik op maat uit de Rainbow Collection, dan moet deze ook écht op maat zijn.

Waarom een rolluik op maat van Rainbowsol?

Met een rolluik uit de Rainbow Collection, geproduceerd door het in Leerdam gevestigde Rainbowsol, bent u er 100% zeker van dat u een product aanschaft met het predicaat ‘Made in Holland’. Omdat deze rolluiken in Nederland worden geassembleerd, weet u tevens zeker dat er nauwelijks onnodige vervoersbewegingen zijn waardoor transportkosten en CO2-uitstoot tot een minimum zijn beperkt.
 
Daarnaast zijn wij – de leverancier van de Rainbow Collection – een bewezen betrouwbare gesprekspartner voor de professionele zonwerings- en rolluikendealer bij u in de buurt. Als er vragen of problemen zijn, dan worden deze altijd snel opgelost. Het is de kracht van ons merk Rainbow Collection; we hebben in de afgelopen jaren bovendien diverse vakprijzen in de wacht gesleept.
 
Service en nazorg staan er per definitie op een hoog niveau. Ook als er bijvoorbeeld onderdelen moeten worden nageleverd. Deze komen dus ook uit Nederland en arriveren dan in ‘no time’ bij uw eigen lokale dealer.

Filters

Filters