Screen Op Maat

Hoe uw huis of woning ook is ingericht of gebouwd... een screen is dé relevante oplossing om de zon buiten te houden en een aangenaam binnenklimaat in stand te houden. Tevens geeft een screen een gevoel van privacy omdat het hinderlijke inkijk in de woning voorkomt. Maar een screen op maat is wel hét credo. Precies om die reden adviseren we u dan ook altijd dat u tijdens uw oriëntatie uitgaat van een screen op maat.
 
Vanzelfsprekend kiest u voor een screen uit de Rainbow Collection. Als u een screen aanschaft, dan adviseren we u goed de volgende factoren in ogenschouw te nemen:
 
  • De maat. Laat deze altijd goed opmeten. Het liefst door een professionele dealer in zonweringen. Er zit er vast één bij u in de buurt. Kijk meteen in onze dealerlocator!

  • De kleurstelling. Deze moet natuurlijk wel bij uw smaak passen. Het oog wil immers ook wat.

  • Uw budget.

  • De bediening.

  • De garantievoorwaarden.

Hoe stel ik een screen op maat samen?

Het samenstellen van een screen op maat bij RainbowSol is heel eenvoudig. U maakt op deze site gebruik van de handige configurator en de slimme rekentool. We nemen u dan stap voor stap mee in het proces. Uw eigen screen krijgt dan vanzelf vorm!

Zo stellen we in dat proces vragen over de hoogte en breedte. Natuurlijk is er volop keuze in de kleuren van de doeken.
 
Daarnaast zetten we u in die configurator aan het denken over de vraag of u wilt kiezen voor handmatige of elektrische bediening. Eigenlijk is alles mogelijk. En zo hoort het ook: want als u kiest voor een screen op maat uit de Rainbow Collection, dan moet deze ook écht op maat zijn.

Waarom een screen op maat van Rainbowsol?

Met een screen uit de Rainbow Collection, bent u er 100% zeker van dat u een product aanschaft met het predicaat ‘Made in Holland’. Omdat deze screens letterlijk in Nederland worden geproduceerd, weet u tevens zeker dat er nauwelijks onnodige vervoersbewegingen zijn waardoor transportkosten en CO2-uitstoot tot een minimum zijn beperkt.
 
Daarnaast zijn wij – de leverancier van de Rainbow Collection – een bewezen betrouwbare gesprekspartner voor de professionele zonwerings- en screendealer bij u in de buurt. Als er vragen of problemen zijn, dan worden deze altijd snel opgelost. Het is de kracht van ons merk Rainbow Collection. Wij wisten in de afgelopen jaren bovendien diverse vakprijzen in de wacht te slepen. Service en nazorg staan bij ons per definitie op een hoog niveau. Ook als er bijvoorbeeld onderdelen moeten worden nageleverd. Deze komen dus ook uit Nederland en arriveren altijd in ‘no time’ bij uw eigen dealer.
 
Met een screen uit het assortiment van Rainbow Collection bent u zeker van de hoogste kwaliteit met de beste garantie.

Filters

Filters